...Bıdı Bıdı...

Tepki
234
Hele bize de öğret ZxxxE.. İşin püf noktaları neler, çalışma esnasında el ve göz hareketlerimiz nasıl olmalı da patron denen şahıs yutsun bu hareketleri? : ))

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
Çok şanslısınız ki profesyonel olduğum bir konuda yardım istiyorsunuz. :) İşin sırrı şu: Patron yokken işi bitireceksin gelene kadar kaytaracaksın :) ... Kaytarırken duruma göre çay veya kahve eksik olmayacak yoksa fena olur :) ...

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
Patron varken yapıp bitirdiğin işleri gösteriyorsun, kaytarıp yapmadıklarından bahsetmiyorsun. Kazara konu açılırsa uygun bir bahaneyle geçiştirip yapılan işlerden bahsediyorsun. Hepsi bu :) ...

Tepki
234
Ben senden daha yetenekliymişim onu farkettim.. : )) Şöyle ki, font arama ve kurtarma çalışmaları ile işin zorluğunu bir kere patron denen şahsın bilinçaltına yerleştirip, işin uzayacağını baştan kabul ettiriyorsun. Sonraki aşamada müşterinin gönderdiği fotoğrafın ne kadar düşük çözünürlükte olduğundan, bunu çizmenin, düzeltmenin ne kadar zor olacağına ikna ediyorsun, yine oflayarak ve puflayarak.. Son aşamada da bilgisayarın ne kadar kastığından şikayet edip kaytarmanın alasını yaşıyorsun.: ))))))

Nasıl? :)))

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
Bu söylediklerini ben saymaya gerek bile duymuyorum :) Düşük çözünürlüklü resmi çizmemi istediğinde %500 zoom yapıp çizgi nerede söyle ona göre çizeceğim dedim "sen halledersin" dedi gitti. Bilgisayar kasıyor diye 3 yıldır her gün yeni pc olmazsa ram o da olmazsa işlemciyi değiştirelim diye her gün hatırlatıyorum. Pc'de yüklü Dokuz Bin küsür fontu açıp gel beraber tek tek bakalım en iyisini seçelim dedim "az sonra geliyorum" dedi gidiş o gidiş :) Tüm bunlardan sonra "Bitti mi?" diye sorduğunda cevap hep aynı yarına biter diyorum sorun kalmıyor :) ...
Biz bu yollara ömrümüzü verdik değirmende mi ağarttım sandın saçları? :) Sen Kırk fırın ekmek ye gel tekrar tartışalım :) ...
Hoş geldin Erkal ...

Erkal COŞKUN

Hiç...
Uzman Üye
Tepki
470
Cümleten merhaba, bende tırstım dünyanın sonu geldi, tek canlı ben kaldım, kimseden ses yok diye, neyse ki yüreğime su serptiniz :)
Bi kahve de ben alırım şimdi :p Sade lütfen...

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
@Işıl Özeril
Zeki insanları severim ama benden daha zeki olanları değil :) Hiç affetmem rezil ederim sosyeteye :) ...
@Erkal COŞKUN
Dünya'nın sonunun gelmesi iyi bir haber neden korktun ki? Zaten geç kalmış bir olay :) ..
Kahve yeni bitti, zamanlaman çok kötü. Ciklet var ister misin? :) ...

Yukarı Alt