...Bıdı Bıdı...

Erkal COŞKUN

Hiç...
Uzman Üye
Tepki
470
Ciklet istemem ne o öyle, bozuk para üstü verir gibi, 10 kuruş yok ciklet al :)

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
Madem ki kandıramadık o zaman sana bir çay ısmarlayayım. Ama önce benim bir kaç bardak içmem lazım ki kafam durdu. Sizlere kolay gelsin, ben içip ayılınca dönerim :) ...

Tepki
234
@ZxxxE
Yazar burada hem zeki diyerek iltifat etmiş hem de sevmem diyerek aldığı tüm artı puanları eksi haneye geçirmiş..: )) Ama ben çok anlayışlı biri olduğum için hiç kızmadım kendisine.: )))

Tepki
234
Havan batsın ZxxxE..: )) Kahrolsun Faşizm..: ))

Oku Erkal, oku.. Bugün ne okuduğun değil, okuduklarından neleri ayıkladığın önemli temalı bir makale okudum.. Şimdi ne alaka deme, yazarın anlattıklarından sana faydası olanı seç, gerisini salla gitsin.. Benim anlatmak istediğim de bu.. : )))

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
Zeki dedik ağzımızdan kaçırdıysak ne olmuş yani? Her insan hata yapabilir :) Eminim okuduklarını anlamak için "On Yüz Bin" defa okuyorsundur :) Ben bir defada ezberliyorum :) Hem + artıdır verilen + sonradan - olmaz :) ...
Işıl'ı anlamak için M.E.B. yeni dönemde özel kurslar açacakmış anlara katılır anlarsın Erkal :) Anladıysam ... kısmını pek anladım tamam biraz esmerim ama o kadar da değil yahu :) ...

Yukarı Alt