...Bıdı Bıdı...

Erkal COŞKUN

Hiç...
Uzman Üye
Tepki
470
Sembollerin ne anlama geldiğini de bir Şener bir de Ben biliyoruz, bize iyi davranın, bize çay yapın, kahve yapın, dekupe yapın bol bol :)

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
@Şener CANÖZ
Allah razı olsun kardeşim o totem aklımda ama o kadar çok yazısı olan bir iş değil ...

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
Bu çizimi beğendim en kısa zamanda copy-paste yapabilirim :) Elimdeki işin logosu çok çirkin bu şekilde çıkıntılı yaparsam çok tuhaf durur...
Seni de ters çevirip sallasak ne cevherler çıkacak belli değil :) Gözüm üzerinde haberin olsun her an ilham! alabilirim :) ...Ellerine sağlık ...

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
Bu çok eski bir haber ama yine aklıma geldi gülümsedim. Olay: Kilis ilinde kavşakta doğum günü kutlayan ancak bir türlü mumu yakamayan çocukların imdadına Polis yetişiyor. Doğum günü pastası üzerindeki mumu yakan polis memurları daha sonra çocuklara üfleterek mumu söndürttüyor, ardından çocukları ekip aracı ile evlerine götürüyor. Artık bu tür haberler çıkmıyor, can sıkıcı haberlerden, facialardan, kazalardan, cinayetlerden sıkıldım yine böyle haberler görmek istiyorum. Offf ya çok şey istiyorum değil mi?

Yukarı Alt