...Bıdı Bıdı...

Tepki
234
@ZxxxE
Şu hallerini özledim de geldim..: ))

Mesailer bitmeye yaklaşırken, bir tebessüm yapıştırın suratınıza.: )) (Ayrım yok..: ) )

Selamlar..

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
Yüzüme (kocaman) tebessüm yapıştırdım da geldim. ve aleykümselam ... Görünmüyordun, iyisindir umarım ? ...

Tepki
234
Özlenmek gibi saçma bir egonun kurbanı oldum.: ))

Demeyelim de, kafamı dinlemek istedim diyelim..: ) Keyifler nasıl? Ben yazmayınca buralar pek neşesiz kalmış, az hareketlensin di mi? : )))

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
Hareketlensin tabii ki :) "Kafamı dinlemek istedim" demek parantez içinde "bazı sorunlarım var" dı demek ki umarım geçmiş bitmiştir ve devamında tekrar etmez...
Yokluğun çooook belli oldu iyi ki geldin. Sen olmayınca ne yaşlılığımdan, ne tembelliğimden bahseden var kendimi tanıyamaz olmuştum, şimdi kendime gelebilirim :) ...

Tepki
234
Yeni sorunları merakla ve heyecanla bekliyoruz efenim.: ) Zira sorunsuz hayat, tuzsuz yemeğe benzer, siz de iyi bilirsiniz.: ))) Ha tuz bana dokunuyor diyorsanız, o zaman monoton hayatın tüm sıkıcılıkları sizin gözünüze hoş göründüğünden, anlayış farklılığına saygı duymak düşer bana..: ))) (Eheheh yoruldum yazarken ya.: )) )

Tüm gıcıklığımla geri geldim, hazırsan kaldığımız yerden devam edebiliriz..: )))

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
@Işıl Özeril
Dinlenmek sana iyi gelmiş, bomba gibi geri dönmüşsün. Kaldığımız yerden devam edebiliriz ama önce biraz spor yapıp güç toplamam lazım. Her insan gibi ben de mağlubiyeti pek sevmem, kaybedeceğim kavgaya da kendi isteğimle girmem :) ...
Hayatın sıkıcılığı diyince derin bir off çekip aklım teee nerelere gidiyor, aklım kaç yıl evveline gidiyor, zamanda yolculuk gibi oluyor :) İşin en güzel tarafı her güne yeni bir günde yeni heyecanlarla uyanabilme isteği, bu da olmasa hayat hakikatten çekilmez olur...
Hayatı benzetme tarzına bakılırsa sen yine aç kaldın :) O kadar da dedim halbuki aç karnına Bıdı Bıdı yapmayın diye dinleyen olmadı ki :) ...

Tepki
234
Aşkolsun şurada tatlı tatlı sohbet ediyoruz. Nerden çıktı şimdi mağlubiyet, kavga felan? : ))) Çok artniyetlisin çoook.: )) Bak, bir özelliğini daha keşfettim, gönüllü "ayna" geldi haaanııımm... )))

Hayat güzel.. Her şeyiyle..

Mesain kaçta bitiyor ZxxxE?

Yukarı Alt