Kız nerden bildin Evet onu diyecektim bende
Aslına bakarsan uzun zamandır izlemiyorum ama o kısma bayılıyorum Aniden biri durun !. diyince çok hoş oluyor
bu sektör çok değişik her hizmetle haşir neşir oluyorsun hepsinin hilesini öğreniyorsun mesela ben artık bisküvi ve gofret dondurma külahı vs yemiyorum nedenini söylemem
bilmem olabilir .. Aslına bakarsan bir genelleme yapalım hepimiz kardeşiz hatta biraz özelleştirelim bütün çiçekler su ister ayy gribin etkisiyle saçmalayamaya başladım sanırım biri beni durdursun..
Yürü Aslı kim tutar seni
Saçmalamakla hiç bişey olmaz o bir durma biçimidir ve hüsran çok sanat müziği bir kelimedir
Herkes saçmalayamaz, istesede olmaz Bu özellik herkesede nasip olmaz ajsghljkasghkjasg
Al bak demekki neymiş senden beter saçmayalanlar bile olabiliyormuş
hehe bencede bir ayrıcalık sanırsam sende de bende de olan.. oyle olmalı hehe aslında çaktırmıyorum da hep böyleyim galiba ( aman ne diyorum ben aksam 4 olmuş tır yüklenmiş grip grip kamyona çıkılmışş sonrasında hemen koşulmuş evee (foruma) sora bole olmuss
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.