...Bıdı Bıdı...

zynp

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
99
@kıpkırmızı

Tebi o kısmı düşünmek lazım rtüğü var bilmem nesi var :D :D :D
yok karışmaz ya gerçi şu sıra yazan yazana öhümm bişi diyecektim forumdaymışız kendimi kaybettim bi an :D :D :D

Kaynardı eminim :D Kız o değilde kıyamet kopicik kopmadan şeedeydik jkashgkjlasghkjsga :D :D :D
Malum az tırsıyorum neyse namaza başlarım olmadı bir yerden kurtarmak lazım olayı :D :D :D :D

Tepki
10
@zynp

Rtüğün ben.... öhüm R sini alırım tükleye tükleye gider :D hahaha te allam ya töbe töbe :D
O yazanlarıda kasaya doldurur denize dökerim :D incileri toplarım yalnız aralardan sen rahat ol yavrum :D

Mayaların sülalesine çok güzel okuyorum ben kaç gündür allah kabul etsin :D hahaha yok öyle bişiy bebeğim bana odaklan :D

Hahaha koptum son nefesde dönenlerden olmaya niyetin var heral :D e hadi hayırlısı ;)

zynp

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
99
@kıpkırmızı

hahahahahha bebeğim şimcik durum değişik nafabilirim inanıyorum, çok feci hemde :D :D :D
Batıl inançlarıma hiç girmeyim arkana bakmadan kaçabilirsin :D :D :D

Hee son nefeste dönüyom ya bide dönemeseydim düşünsene mazallah :D :D

offff bi gelsede geçse bende rahat nefes alsam kız :D :D :D

Tepki
10
@zynp

Hahaha sen harbi harbi yani ciddi ciddi olmadı sahi sahi inanıyomusun yani :D
Offffff gel bi öpim seni safım benim :D olum mayaların sayısal kültürü 21 aralığa kadar yetişmiş biz napalım şimdi, yadırgayalımmı rahmetlileri, hormu görelim nafalım sen di :D

Dönüşüne kurban yavrum aferin neresinden dönersen kardır :D

zynp

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
99
@kıpkırmızı

Acı bir gerçeği paylaşıyorum seninle evet inanıyorum, ciddi ciddi olmadı sahi sahi olmadı saf saf inanıyorum yavrum napim :D :D :D :D

Öff beni yeniden nolurrrr :D :D :D hahhahaha bak dediklerin çok mantuklu ama şimdi mayalar çok önceden demiş sen yeni diyosun yani onlara inanmam lazım klashgkjasghlksjgg :D :D :D

Kardır haklısın bizde dedik dönelim, iyi olsun hoş olsun en azından az yanalım :D :D :D :D

Tepki
10
@zynp

Hahahaha ısrarına sağlık tatlımda kendini yorma fazla kıyamam :D

yine yeni yine yeniden öferim ki :D
Ya siyasetten biri çıkmıştır hadi şu 21. yüzyılı bi karıştıralım az adrenalin yaratalım falan filan demiştir :D
Al Antalyanın şirince köyünün muhtarı 21 aralıktan sonra dünyanın lideri olucam diye havaya girmiş diyolar :D :D haha ne güldüm ama geyik süperdi :D

Boşver mayaları ruhalarına bi fatiha okuyalım o da gündemi değiştirdikleri için sora kaçalım olar mı bebeğim :D

zynp

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
99
@kıpkırmızı

harikasın bebeğim ;) resmen karnıma gülmekten ağrı girdi :D :D :D

Tamam çok haklısın oke inanmıyorum, yok bunlar inanılacak şeyler değil saçmalık, bu hiç değil çok sıradan bunları herkes der :D :D :D :D :D Öhüm neyse okudum fatihayı buda son şarkı olsun :D :D :D

:cool::cool::cool:

İyi akşamlar ( herkese ) kovalasın sizi tavşanlar :D :D :D :D

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
Anaaa patron geldi uzak kaldım neler kaynatmışınız :D
Neyse bir iyi akşamlarda benden gelsin arkadaşlar ..

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
Günaydın arkadaşlar... Güzel, keyifli, bol kazançlı bir gün geçirmeniz dileği ile..

Yukarı Alt