@GürhanErkal
alışkanlıklar yeni alışkanlıklar doğuruyor. sizi tanımadığım için çalışmak istemiyorsunuz diye psikiyatrise gidin demek fazla karamsarlık olur ama aynı ilgisizlik özel hayatınızda da varsa o zaman evet düşünebilirsiniz gitmeyi.. çok bilindik bir cümle ama depresyonda olabilirsiniz.Her dönem insanın yaşadığı şeyler..
rutin bir hayat yaşayınca böyle şeyler olması çok normal. bu yüzden önce tavsiyem bir teneffüs verin kendinize.
hep yapmak istediğiniz ama hep ertelediğiniz bir aktivite seçerek onu yapın ..faydalı birşeyler olursa daha etkili sonuç alırsın.
mesela yüzme bilmiyorsan yüzme kursuna git,
yada dans dersi al
yada at binmeyi öğrenebilirsin
yada dalgıçlık kursu..artık o sana kalmış. ama sınırlarını aş derim.
bu dediğim garip ama yaparsan çok faydasını görürsün. ben kurs istemiyorum diyorsan bir iki günlüğüne şehir dışına hatta paran ve imkanın varsa yurtdışına çık. eğer yok oda olmaz diyorsan şehir içinde hiç gitmediğin yerleri gezebilirsin.
kadınlar saçını kestirir mesela küçük birşey gibi görünebilir ama erkek için asla giyme dediğin bir tarz takım çiçekli gömlek gibi birşey alabilirsin. işyeri mobilyalarını değiştir. Part time bir yerde çalışabilirsin.
neden sayıyorum bunları rutin hayatında kırılma noktaları olacaktır.
son olarak birkaçta film tavsiye edeceğim:
1-DÜN ASLINDA BUGÜNDÜ
2- GAME (michael douglas)
3- 3 İDİOT
izledikten sonra yorum yazarsanız sevinirim. ne düşüneceğinizi merak ediyorum.
bende arada böyle hissediyorum. ama depresyona girmenin en güzel tarafı: DEPRESYONDAN ÇIKMAKTIR.
ben diyeti yaş pastayla kutlayan adamım
)))))
sağlıcakla kalın
.