Fotoshop'tan Gazete cizimi

byhewal

Üye
Tepki
0
Merhaba ustad'lar Gazete Sablonu cizmem gerekiyor Aylik cikarilan bir Firmanin 8 +8 sayfalik Gazete baskisini cizmek icin bir is talebinde bulundum daha dogrusu ben editor olarak basvuru yaptim onlarda bu is uzerinde personel aradiklari icin bende denemekten birsey kaybetmem diyerekten biraz zaman istedim yapicagim diye Fotoshopla aram cok iyidir lakin indesing ve Corel le sablon yapildigini farkettim ama fotoshoptanda olabilecegini tahmin ettim cunku pdf olarak kayit yapabiliyoruz .

Ek olarak : Fotoshop'tan normal bir gazete Pixseli kac olarak girmem gerekir?
bana soylenilen Buyutlar : Genislik : 33.4 Cm uzunluk : 48.8 cm

Bunu cizmek icin nerden baslamam gerekir ve nelere dikkat etmem gerekir ?

svmrc

Üye
Tepki
0
Sata tavsiyem bu islemleri indesingte yapmam photoshopun alt yapısı gazete hazırlamak için uygun değil çok sorun yaşarsın diye düşünüyorummmm indesingde çok daha pratik bir sekilde sonuç alcağın isler orda uzaya bilir indesing de dene sablon dediğin sey hergun yeni haberler gelicek ve yeniden duzenlenecek bunu photoshopta yapmak zor olurr

byhewal

Üye
Tepki
0
@Yaşar KARADENİZ

neden ekmegimin pesinde kosmuyayimmi hocam? birakayim bu isleri ekmek benim pesimden kossun diyorsunuz galiba :) tesekkurler tavsiyeniz icin

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Tepki
75
@byhewal

Sevgili arkadaşım, tartışma platformuna dönüştürmek değil maksadım, öylede bir düşüncem yok. Lakin başlıkta dahil olmak üzere konunuzda 4 kez Photoshop ismi geçmiş onu da hep okunduğu gibi "Fotoshop" olarak yazmışsınız, ben başka ne diyeyim, yorumu size bırakıyorum :(((

byhewal

Üye
Tepki
0
@Yaşar KARADENİZ

Peki "Fotoshop" Photoshop Anlamina gelmiyormu bakin siz ne guzel anlamissiniz ? ne demek istedigimi ben cegirdekten yetismeyim okulunu falan okumadim Allaha sukur bir Tasarim cizip cssye dokecek kadar bilgim var buda bana yetiyor bana yeticek islerin pesinde kosuyorum bu arada Konu dagildi. :) tesekkurler dusunceleriniz icin

Kerim ÖKSÜZ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
19
İndesign yada quark'ı orta seviye bir gazete mizanpajı yapacak kadar öğrenmek photoshop ile gazete yapmaya "çalışmaktan" daha kolay olacaktır. Program öğrenin derim çok istiyorsanız bu işi yapmayı.

Tepki
74
Merhaba,

Üşenmedim, saydım. Bu başlık altında benim mesajıma kadar 60 defa Türkçe katledilmiş.

Uyarı yapmak için bile usandırıcı geliyor bu sayı.
Ayrıca yardım etme isteği bile bırakmıyor insana.

Anlaşılabilir bir ortam yaratmak için lütfen biraz daha özen gösterelim. Türkiye'nin en büyük mesleki forumundayız. Binlerce insan bu forumu ciddiyetle takip ediyor.
Yardım isteyeni de, yardım etmek isteyeni de olabildiğince anlaşılabilir olmaya davet ediyorum.

Cep telefonlarıyla yapılan mesaj yazma yöntemi, hayatın her alanında ciddi hasarlar yaratıyor.

Tuncer ÖZKAN

Ozgul

Üye
Tepki
57
@Tuncer Özkan
Doğru saydığınıza emin misiniz Tuncer Bey? :) Ben bir ara 60'ı geçtiğimi hatırlıyorum da...

Yukarı Alt