sevdasevmur
Üye
- Tepki
- 0
EĞİTİM BİLGİLERİ:
Önlisans : İstanbul Gelişim Üniversitesi MYO –Basım ve Yayın Teknolojileri bölümü
Lise : Beyoğlu Ayşe Ege Anadolu Kız Meslek Lisesi - Grafik Tasarım ve Fotoğrafçılık
BİLGİSAYAR BİLGİLERİ:
Ms Office ( Word, Excel, Powerpoint ve Outlook)
Adobe Illüstratör (iyi)
Adobe Indesign (iyi)
Adobe Photoshop (iyi)
Freehand MX (iyi)
DENEYİMLER:
* Pozitif İnternet Bilgi Ve İnternet Teknolojileri
* Capulet Bilgisayar Elektronik Dis Ticaret Limited Sirketi
* Yenidoğan Copy Center
İŞ TANIMI:
Logo, Amblem, Kartvizit, Antetli, CD, Zarf v.s. gibi Kurumsal Kimlik Çalışmaları, İnsört, Broşür, Dergi, Takvim tasarımları.
İş konusunda fazlasıyla meraklıyım ve azimliyim. Kağıthane'de ikamet ediyorum yol problemi olmayacak bir yer olsun istiyorum. İlgilenenler sevdasevmur@hotmail.com mail atabilir.
Not: Yeni mezunum. Lütfen buna göre değerlendirme yapıp, görüşmeye çağırınız. İstenilen takdirde portfolyolarım, cv'mle birlikte gönderilecektir.
Önlisans : İstanbul Gelişim Üniversitesi MYO –Basım ve Yayın Teknolojileri bölümü
Lise : Beyoğlu Ayşe Ege Anadolu Kız Meslek Lisesi - Grafik Tasarım ve Fotoğrafçılık
BİLGİSAYAR BİLGİLERİ:
Ms Office ( Word, Excel, Powerpoint ve Outlook)
Adobe Illüstratör (iyi)
Adobe Indesign (iyi)
Adobe Photoshop (iyi)
Freehand MX (iyi)
DENEYİMLER:
* Pozitif İnternet Bilgi Ve İnternet Teknolojileri
* Capulet Bilgisayar Elektronik Dis Ticaret Limited Sirketi
* Yenidoğan Copy Center
İŞ TANIMI:
Logo, Amblem, Kartvizit, Antetli, CD, Zarf v.s. gibi Kurumsal Kimlik Çalışmaları, İnsört, Broşür, Dergi, Takvim tasarımları.
İş konusunda fazlasıyla meraklıyım ve azimliyim. Kağıthane'de ikamet ediyorum yol problemi olmayacak bir yer olsun istiyorum. İlgilenenler sevdasevmur@hotmail.com mail atabilir.
Not: Yeni mezunum. Lütfen buna göre değerlendirme yapıp, görüşmeye çağırınız. İstenilen takdirde portfolyolarım, cv'mle birlikte gönderilecektir.