Grafikerim iş arıyorum

Durum
Konu kapatılmıştır.
Tepki
0
EĞİTİM BİLGİLERİ:
Önlisans : İstanbul Gelişim Üniversitesi MYO –Basım ve Yayın Teknolojileri bölümü
Lise : Beyoğlu Ayşe Ege Anadolu Kız Meslek Lisesi - Grafik Tasarım ve Fotoğrafçılık

BİLGİSAYAR BİLGİLERİ:
Ms Office ( Word, Excel, Powerpoint ve Outlook)

Adobe Illüstratör (iyi)
Adobe Indesign (iyi)
Adobe Photoshop (iyi)
Freehand MX (iyi)

DENEYİMLER:
* Pozitif İnternet Bilgi Ve İnternet Teknolojileri
* Capulet Bilgisayar Elektronik Dis Ticaret Limited Sirketi
* Yenidoğan Copy Center

İŞ TANIMI:
Logo, Amblem, Kartvizit, Antetli, CD, Zarf v.s. gibi Kurumsal Kimlik Çalışmaları, İnsört, Broşür, Dergi, Takvim tasarımları.

İş konusunda fazlasıyla meraklıyım ve azimliyim. Kağıthane'de ikamet ediyorum yol problemi olmayacak bir yer olsun istiyorum. İlgilenenler sevdasevmur@hotmail.com mail atabilir.

Not: Yeni mezunum. Lütfen buna göre değerlendirme yapıp, görüşmeye çağırınız. İstenilen takdirde portfolyolarım, cv'mle birlikte gönderilecektir.

ceranimo

Üye
Tepki
0
prestij reklam sultanbeyli
0532 720 78 45
acil grafiker ve grafiker yardımcıları arıyoruz
lütfen bize ulaşın

Tepki
0
Şirketimiz bünyesinde tam zamanlı çalışacak , 2 adet sektörel derginin tasarımı (dergiler 2 ayda bir yayınlanır ) , indesing , photoshop, programlarının üçünüde aktif kullanabilen çalışma arkadaşı aranıyor.. 850 + yemek + ssk- Sirketimiz mecidiyeköy profilo avm yanındadır cumartesi apzar tatildir sabah 9 akşam 6 çalışma saatleri.

Cv nizi murat@parantezgroup.com adresine yollayabilir yada 0212 347 31 64 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz.

Tepki
0
Maslak Ayazağa Mahallesinde web tasarım üzerine çalışan firmamızda görev almak isterseniz bize(Dilek Hanım veya Ali Bey) 0 212 332 18 92 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

Durum
Konu kapatılmıştır.
Yukarı Alt