iki çalışmadan hangisi sizce?

oguzhan42

Üye
Tepki
3
@alpaslancinar

Sanırım bu kadar uğraştığı için yanlışı görememiş çünkü gözler yazım yanlışı aramaktan çok grafik hataları aramış bence bu arada sağ alttaki çalışma güzel görünüyor birde font uygun olursa hoş durur.Kolay gelsin :)

Ozgul

Üye
Tepki
57
@alpaslancinar
Böyle bir mesaj görünce de insanın mesajı yazanın imlasına takması gayet normaldir değil mi?:)

Derdim polemik yaratmak değil ama en azından başkasında gördüğümüz kusur kendimizde olmamalı bence.

İyi çalışmalar.

SNSİZ

Üye
Tepki
1
@oguzhan42

evet Oguzhan Bey haklısınız gerçekten çok uğraştığım için fark etmedim alpaslancinar da haklı aslında dikkat etmeliydim biraz daha ama "nasıl yapılır yazım yanlışı" kısmını anlayamadım Erkan Beyin dediği gibi en iyi tasarımcılar ,en iyi firmalar bile hata yapabiliyor ben de hatalarımı görmek için yaptıklarımı bu sitede yayınlıyorum sizlerin yorumlarına göre kendime yön veriyorum hepinize ilginizden dolayı teşekkür ederim :)

cagla.

Üye
Tepki
0
Bence Kozmetik firmasında bu logo ve yazıyı kullanacaksanız arka planı başka renk yapın. Kozmetik için benim aklıma ne renk kullanabilirim diyince siyah renk çok sonralarda geliyor. Ama logonuz çok şeker. Elinize sağlık.

SNSİZ

Üye
Tepki
1
@cagla.

logoda kullandığım renkleri siyahın daha çok gösterdiğini düşündüğüm için siyah kullandım ama bitaraftanda siyah renk konusunda haklısınız ;)

Tepki
0
mrb.logo gayet güzel olmuş yani bi çekicilği var,kartvizite gelirsek sağ üstteki basarılı i çalışma olmus,
devamı bekliyorum..

SNSİZ

Üye
Tepki
1
@cw-imagination
yorum için teşekkür ederim firma adına birde sunum hazırladım isterseniz kurumsal kimlik bölümünden bakıp değerlendirebilirsiniz ''sena kozmetik sunum''başlığı altında :)

Yukarı Alt