Sanırım bu kadar uğraştığı için yanlışı görememiş çünkü gözler yazım yanlışı aramaktan çok grafik hataları aramış bence bu arada sağ alttaki çalışma güzel görünüyor birde font uygun olursa hoş durur.Kolay gelsin
evet Oguzhan Bey haklısınız gerçekten çok uğraştığım için fark etmedim alpaslancinar da haklı aslında dikkat etmeliydim biraz daha ama "nasıl yapılır yazım yanlışı" kısmını anlayamadım Erkan Beyin dediği gibi en iyi tasarımcılar ,en iyi firmalar bile hata yapabiliyor ben de hatalarımı görmek için yaptıklarımı bu sitede yayınlıyorum sizlerin yorumlarına göre kendime yön veriyorum hepinize ilginizden dolayı teşekkür ederim
Bence Kozmetik firmasında bu logo ve yazıyı kullanacaksanız arka planı başka renk yapın. Kozmetik için benim aklıma ne renk kullanabilirim diyince siyah renk çok sonralarda geliyor. Ama logonuz çok şeker. Elinize sağlık.
@cw-imagination
yorum için teşekkür ederim firma adına birde sunum hazırladım isterseniz kurumsal kimlik bölümünden bakıp değerlendirebilirsiniz ''sena kozmetik sunum''başlığı altında
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.