Illustratorde hata

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
Kendi bilgisayarımda denediğimde herhangi bir sorun olmuyor.. Sizde başka bir bilgisayarda sorun yaşamadığınızı ilettiniz özelde.. Kendi kullandığınız illustrator programının ayarlarını sıfırlayıp denerseniz belki sorun düzelir..

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Tepki
75
Mehmet bey, seçtiğiniz objeyle birlikte (göremediğiniz) sayfanın bayağı bir dışında kalan seçili yada o gruba mensup edilmiş bir obje veyahut guides (klavuz çizgisi) olabilir, onun için çok büyük bir alan seçmiş oluyorsunuz bundan dolayı işlem tamamlanamıyor. Bir kontrol edin gruplu objeleri tekrar bir gözden geçirin, gruba dahil ettiğiniz sayfanın dışında da olabilir bir (.) dahi olsa ondan bu mesajı alıyor olmalısınız.

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
Mehmet kardeşim sen bana logonun bulunduğu dosyayı gönderdin ya onda sorun yoktu birde üzerinde çalıştığın dosyayı olduğu gibi kaydedip gönderirmisin ?

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
Evet Mehmet bey gruplarken dış çizgileri de almış grup içine ben gerekli düzenlemeyi yapıp dosyayı gönderdim size bir deneyin bakalım umarım sorun çözülmüştür..

Erkal COŞKUN

Hiç...
Uzman Üye
Tepki
470
Hadi bakalım bu mesele çözülürse forumca rahat bir nefes alacağız :)

Bazen çalışma esnasında dikkat etmediğimiz 1-2 küçük nokta yüzünden sonradan anlam veremediğimzi ve çözemediğimiz böyle garip sıkıntılar çıkıveriyor.

Böyle durumlarda işlem sırasını ve yaptıklarımızı yeniden kontrol etmekte fayda var...

Yukarı Alt