Illustratorde hata

Tepki
1
Aslı hanımın yardımıyla logonun boyutuyla oynayabiliyorum artık. Ama logoyu taşırkende hata veriyor, bunu nasıl çözebiliriz ?

Erkal COŞKUN

Hiç...
Uzman Üye
Tepki
470
Dosyaya baktım, gerçekten bir gariplik var ve logoyu taşımak istediğimde büyük dosya taşınamıyor vs gibi uyarı veriyor. Ne yaptımsa olmadı, fazla müdehale edince efektler bozuluyor, fazla efekt var logoda. Kendimce tek çözümü şöyle buldum. Nasılsa iş vektörel, bu kadar büyük çalışmaya gerek yok, 4 metreye 3 metre gibi çalışılmış, küçült bunu, 1 metreye düşür enini, o zaman taşıyabilir, istediğini yapabilirsin. İşin bitincede illa o ölçüde olacaksa büyütür işini bitirirsin. vektörel olduğu için büyültme küçültmede hiç bir sıkıntı yada veri kaybı olmaz. En azında makinen ve program kasmaz ve rahat çalışırsın.

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
Bende şimdi aynısını yazıyordum Erkal bey yazmış :D Logo boyutu büyük efekt çok taşırken hata veriyor logoyu küçültüp taşıdığında sorun yok Ayrıca ben olsam çalışmayı önce 10 da 1 oranında küçük başlardım 30 cm e 40 cm gibi tamamladıktan sonra büyütme işlemi yapardım ;)

Tepki
1
bende çözüm olarak ; logoyu nesneye göre ortalamam lazımdı ama nesneyi logoya göre ortaladım, işimi hallettim ama o hataya açıklık getiremedim

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Tepki
75
@Mehmet Can AKPINAR

Peki o dosyayı bir şekilde gönderme imkanınız varmı? Aslında uygunsuz bir istek ama :(

Yukarı Alt