Karton poşetler 2(Kendi tasarımlarım)

bysonmez

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
0

bysonmez

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
0
:) evet jpeg yazıyor sence ai uzantılı nasıl gorebılırsın resımlerı ?ve neden dokumanı acık vereyım sence yanlıs olmazmı?ben o calısmaları yapıyorum sonra matbadakı butun evrelerını goruyorum sonra dukkanıma getırıp katlama(origami) yapıyorum paketleyip musterıme verıyorum.yok ınanmadım dersen ai uzantısı yollarım

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Tepki
53
O halde paylaştığınız görseller Vektör değil jpeg. Başlık hatalı olmuş ve konu yanlış yere açılmış :) ...
Başlığınızı ve konuyu düzenledim. Bilginize.

bysonmez

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
0
Ben anlamadım konu neden yanlış yere acılmıs?ambalaj tasarımları altında karton poset tasarımı.bende mı bı yanlıslık var?konu baslıgım karton poşetler 2 altındakı yazı ıse sadece grafıklerın vector oldugudur.(yanı vector olması bızım ıcın degerlı dıye dusunuyorum) paylasıma degıl bır nevı oylama yada baska bır deyısle begenı/elestırıye sundum.:)

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Tepki
53
@bysonmez

Ben orijinal çizimler vektör değildir demiyorum. Ama bir paylaşım yapıp altına "hepsi vektör"dür yazarsanız bu çalışmaların vektör olarak sunulduğu anlamına gelir. Fakat çalışmalar jpg. Ayrıca konu vektör bölümüne açılmıştı. Vektör bölümü vektör paylaşımlar içindir.
Örneğin bir logo sunarken logo bölümüne sunuyoruz. Logo orijinalleri vektör diye çalışmaları vektör bölümüne sunmuyoruz.
Sanırım anlatabilmişimdir. :)

bysonmez

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
0
evet sımdı anladım kusura bakma :) bende konuyu neden bulamıyorum dıyorum ozur (kendım cızmedım sadece uzerınde oynadım bu arada )

Ozgul

Üye
Tepki
57
@bysonmez

Oynama yaptığınız kısım da, sadece ambalajlara göre şeklini ayarlamak oluyor galiba. Bir de yazıyı yazdınız ve bunu tasarımlarım şeklinde sunuyorsunuz. Doğru mudur?

Kerim ÖKSÜZ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
19
Soru işaretine gerek görmüyorum doğru anlamışsınız aynen öyle...

bysonmez

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
0
Soru ısaretıne ve hatta bırde unleme gerek var!!tasarımlar bana aıt uzerıne yapıstrımak da bana aıt alttakı orjınal poset te bana aıt.bu sadece musterıye acık halde sunmak yerıne bır nevı maketıdır..ben bunu para almadan ısımın bır parcası oldugu ıcın zevkle yapıyorum ve sıtemden de gorebılırsınız.ve hala aklında soru ısaretı kalan varsa acık (ai )dokuman yollarım sorun cozulur.
baska aklınıza takılan bır yer varmı?

Yukarı Alt