kırımlı broşür

Tepki
0

Sade bir çalışma olsun istemişti. bunun üzerine yapılan taslak. Henuz basılmamış iş.

Tepki
4
Sade bir çalışma istenmişse amaca ulaşılmış demektir. Ancak iki tane dünya haritası kullanılması bence gereksiz ayrıca öğrencilerin olduğu bölümde bulutun hem altta hem üstte olması da uygun olmamış. Bence öğrercilerin altındaki bulutu kaldırmalısınız. Genel itibariyle çok sade ve anlaşılır olmuş.
Kolay gelsin..

kriptonik

Üye
Tepki
1
Doğru bende Süleyman beye katılıyorum dünya haritası konusunda.. ama bulut çok itici gelmedi açıkçası.. bence beyaz olan kısımlar renklendirilirse (turuncu yahut pembe tonları kullanılırsa) daha şık duracak..

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
@danisman

Sayın Danışman Bu yorumunuz da hiç olmamış....

Çalışmanın nereleri OLMAMIŞ ve OLMAMIŞ daki kastınızı açıklar mısınız?
Ya da tavsiyeleriniz nedir?

Lütfen bu tür yorumlar yapmaktan uzak duralım...

danisman

Consultant
Tepki
30
Çok kızgın bir ifade gördüm cevapta, kaşlar çatılmış ve oldukça da gergin. Öncelikle olmamış derken benim sizi kırmak gibi bir amacımın olmadığını bilmenizi özellikle belirtmek isterim. Yani şimdi şurası olmamış, burası olmamış, renk şu olmalıydı gibi ayrıntılı bir rapor yazmam mı gerekiyor ? Anlamadım. Bir sergi açarsınız ve ziyarete gelen herkes fikrini söyler geçer size, siz de buradan almanız gereken kamuoyu sonuçlarını alırsınız. Burayı da bir sergi salonu olarak düşünürseniz, ben olmadığı inancını taşımışım işin ve olmamış derim. Fakat bir başkası da bu işin çok güzel olduğunu söyleyebilir ve hatta bunu söyleyenler çoğunlukta da olabilir. Bu işin çok doğru yapıldığını göstermeyeceği gibi, benim olmamış demem de işin olmadığı anlamını asla taşımaz sanırım. Bu sadece benim görüşümdür ve kimseyi bağlamaz, beğeneler için de neden beğendin diye bir soru mu soracaksınız merak ediyorum ? Bu sadece bir görüştür, hepsi bu. Bence iş hiç bir şekilde uygun değil, bu bana göre böyle, belki benim yanlışım da olabilir bu iş hakkında, ben bu konunun karar mekanizmasında değilim ve size de haklı olduğumu söyleyemem :) o yüzden burada birşeyleri sergileme yoluna çıkmışsanız her görüşe açık olmakta fayda var, elbette yine bu benim görüşüm :) çalışmalarınızda başarılar ve kolaylıklar dilerim...

Hoşça kalın...

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Yani şimdi şurası olmamış, burası olmamış, renk şu olmalıydı gibi ayrıntılı bir rapor yazmam mı gerekiyor ?
Öncelikle bu çalışma bana ait değil bildiğiniz üzere.
Sonra "Buradaki çalışmaları herkes beğenecek!" şeklinde bir diretmemiz de yok kimseye.
Olabilir beğenmemiş olabilirsiniz saygımız var her görüşe.

Şu noktada durmak isterim.
Burada hiçkimse , paylaşılan çalışmalara yorum yapmak zorunda değildir...
Fakat:
Yorum yapılacaksa bu şekilde yorumlara kapalıyız.Bu ,forumumuzda bireysel bir karar değil yetkili ya da yönetici tüm arkadaşların ortak fikridir. Bu konuda daha önce defalarca açıklama yaptık fakat feyzalan yok.Ya da açık bir dikkatsizlik hakim.

Yorum yaparken en azından neden olmadığını, neresinin veyahut nerelerinin olmadığını ya da ne yapılması gerektiğini yazmalıyız ki kişiye yaptığımız yorumun bir FAYDASI dokunsun.

"Olmamış" ile ne biz birşeyler yapmış sayılırız ne de karşımızdakine bir faydamız dokunmuş olur.

Tepki
2
Hakan beyin Eleştiri hakkındaki düşüncelerine katılıyorum. Doğrusuda budur. insanları eleştirirken faydalı olmalıyız zira olmamış gibi kelimeler hiç bişey kazandırmaz.

sevgiler

Aras K.

Yukarı Alt