ben farki nedense goremedim, hem mac hem pc kullaniyoruz is yerinde ama hala farki cozebilmis degilim, sadece bence fark mac daha hizli
niyemi;
mac bilgisayara oyle plotermis(kesim) baski makinasiymis oyle her akliniza gelen makinayi baglayamazsiniz belli standartlari var, istedigin model ekran kartini alip takamassin standartlari var, istedigin tv kartini alip takamazsin, ama pc gibide takilmaz hantal degildir, asla kilitlenmez bi isi aksamada olsa mutlaka bitirir
force stop var bi program kilitlendiginde force stop yaptinmi yani zorla durdur anlaminda, tik kesilir, pc deki ctrl+alt+del kombinesine benzer ama takilma yok, eliniz alistiktan sonra grafikte cok iyi performans alirsiniz
pc de ise cok farkli ingiliz cakisi gibi her isi yapar istedigin karti takar istedigin makinayi baglarsin (panasonic kamera bile
) sorun oldugu zaman cozmen veya yardim alman cok daha kolay, cok kafan bozulursa at reseti gitsin, istedigin programi calistirirsin, ama 5 metreye 1,20 bi afisi tiff yapman ortalama 10-15 dk surer
mac te ise bu sorun bile degil peh peh peh
mac te mouse tek tuslu en cok tuhafima giden bu oldu sonra sordugumda yine bu siteden bi arkadas pc mouse si tak dedi
simdi rahatim