@HisarMedya
"Fakat eğer katılsaydım aşağı yukarı aklımdaki şey buydu. Bir font oluşturmak ve onun üzerinde oynamaktı."
Siz yukarıdaki bir kaç yorumu gözden kaçırmakla kalmayıp, okuduğunuzu da yanlış okuyorsunuz sanırım. İçini oyardım değil, font üzerinde oynardım yazdım. Aynen yukarıdaki gibiydi cümle
Ayrıca uçuk farklardan kastınız ne onuda anlayamadım doğrusu, tabiki de her tasarımcının yaptığı logo içerisinde anlatmak istedikleri ve yorumladıkları uçuk farklılıklarla olacaktır, zira herkes aynı şeyi yapsa adımız tasarımcı olmaz. Benim aşağı yukarı aklımdaki şey buydu demekten kastım, başına bir amblem koymazdım, süsleyip püslemezdim bir işadamları derneğine yakışır şekilde sade ciddi bir şekilde font oluştururdum demek istedim. Ayrıca sizinle hiçbir samimiyetim yok, ismimi içerisine alarak yazdığınız yazı fazla samimice ve haddini epey aşar kelimelerden oluşmuş, Ne ben sizin ablanızım. Ne de siz yahşi cazibedeki Simge siniz, yada isminiz simge olabilir tabi orasını bilemiyorum. İsminizi bilmediğimden Size Sayın Hisar medya diyebilirim sadece...