Sektörel olarak bu tür oluşumlardan kesinlikle olumsuz bir netice çıkacağını sanmıyorum. Bilakis bu tür oluşumlar grafiker arkadaşlarımız için çok büyük avantajlar sağlayacaktır. Sesinizi duyurmak anlamında bu tür oluşumlarda aktif olmanız ve her türlü desteği vermeniz sizin menfaatleriniz...
@doccourt
Arkadaşlar şimdi biz gördüğümüzü yazıyoruz. Yani bir nevi gelişmeniz için. Yoksa başka bir amacımız yok. Yani uyarılarımızı hesaba almanız, uygulamanız sizin gelişimiz açısından. Elbette sizlerde öğreneceksiniz. Ama bu tür mesajları kendinizi hor görmek için yada biz kendimizi...
Bana sorarsan bir turizim şirketinin veya bu tür otellerin bir kataloglarını incelere derim. Senin yaptığın logoya benzer kaçtane logo göreceksin. Ben bu tür logolardan sıkıldım açıkcası. Sen deniz yerine ne bilim firmanın özelliğini tanıtan yada o yörenin özelliğini taşıyan bir şey...
Renk uyumu çok kötü. Karekter seçimine dikkat etmelisiniz. Birde İşyeri ismi Volkan diye Volkan resmi koyunca o resim firmanın logosumu oluyor size göre. Dikkat etmelisiniz.
Yine mükemmel bir seri Telefon, Fax, İletişim ile ilgili tüm clipartlar, Yazı balocunkları, Uydu, El işaretleri, Vectörel Ferman Ne ararsanız. Bizden kötü iş çıkmaz :D Teşekkür ederim.
BURDAN İNDİRİN
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.