Arama sonuçları

1. xblack

Var mısın? Yok musun?

Hiç Sönmiyoki zaten Alltaki üye gel bir tane daha yakalım
  2. xblack

Tuttu tutmadı oyunu

Tutmadı Alttaki üye sen çok konuşuyorsun :D
  3. xblack

Doğum Günün Kutlu Olsun

@Designer_S @Busse Teşekkür ederim Arkadaşlar Dün Ankaradaydım ben dahi unutmuşum. :) 2 tane dostumuz varmış demekki :S
  4. xblack

Çalıntı tatlıses logosu

Lütfen büyük harf kullanmayınız. Benziyor ama tatlıses lososu değil.
  5. xblack

ilk logo tasarımım yorumlarınızı bekliyorum

Bu konuyu okumanızı tavsiye ederim. https://www.grafikerler.org/logo/3015-logo-nedir-nasil-olmalidir.html
  6. xblack

Kartvizit Çalışması

Tüm görsellerini grafikerler.org den alarak yaptığım kartvizit çalışması. Bu tür kartları pek sevmediğim için fazla ilgilenmedim. Teşekkür ederim.
  7. xblack

Matbaacıların Sergi Salonu...!

Temiz ve kaliteli işler. Güzel paylaşım. Lakin Vegatel in sol üst kros oturmamış :D
  8. xblack

Amsterdam'da Bir Akşamüstü

@eminecik Lütfen ata sözleri üzerinde oynam yapmayalım. Gez dünyayı gör Gaziantebi :S
  9. xblack

Amsterdam'da Bir Akşamüstü

Hım güzel yerlermiş. Orda Matbaacı ihtiyacı varmı acaba :D Teşekkür ederim Paylaşımınız için
  10. xblack

Kar Görüntüsü Efekti Oluşturmak <<Resimli Anlatım<<

ooo senmi yaptınki :D Çok güzel Anlatım eline sağlık.
  11. xblack

Grafikerler.org, grafikerler meslek birliği kurucular kurulu toplantısındaydı...

Sektörel olarak bu tür oluşumlardan kesinlikle olumsuz bir netice çıkacağını sanmıyorum. Bilakis bu tür oluşumlar grafiker arkadaşlarımız için çok büyük avantajlar sağlayacaktır. Sesinizi duyurmak anlamında bu tür oluşumlarda aktif olmanız ve her türlü desteği vermeniz sizin menfaatleriniz...
  12. xblack

bende geldimmmmm....

hoş geldiniz. Formumuza çiçekler açtı :)
  13. xblack

tanışma

Hoş geldiniz.
  14. xblack

Harika Vektörel Arabalar...

Çok güzel bir paylaşım. Teşekkür ederim. Eline sağlık.
  15. xblack

yha çok kıskandım bana da hg deyın :D:P

Hımmmmm Leyf sanırım çıkartamadım :D Allah yardımcınız olsun. Allah kolaylık versin Başarılar. Hoş geldiniz.
  16. xblack

tabela çalışması yorumlarınızı beklıyorum

@doccourt Arkadaşlar şimdi biz gördüğümüzü yazıyoruz. Yani bir nevi gelişmeniz için. Yoksa başka bir amacımız yok. Yani uyarılarımızı hesaba almanız, uygulamanız sizin gelişimiz açısından. Elbette sizlerde öğreneceksiniz. Ama bu tür mesajları kendinizi hor görmek için yada biz kendimizi...
  17. xblack

ASSOS OTEL logosu yorumlarınız önemli...

Bana sorarsan bir turizim şirketinin veya bu tür otellerin bir kataloglarını incelere derim. Senin yaptığın logoya benzer kaçtane logo göreceksin. Ben bu tür logolardan sıkıldım açıkcası. Sen deniz yerine ne bilim firmanın özelliğini tanıtan yada o yörenin özelliğini taşıyan bir şey...
  18. xblack

tabela çalışması yorumlarınızı beklıyorum

Renk uyumu çok kötü. Karekter seçimine dikkat etmelisiniz. Birde İşyeri ismi Volkan diye Volkan resmi koyunca o resim firmanın logosumu oluyor size göre. Dikkat etmelisiniz.
  19. xblack

Tel, Fax, Telekominikasyon, İletişim Clipart Mükemmel

Yine mükemmel bir seri Telefon, Fax, İletişim ile ilgili tüm clipartlar, Yazı balocunkları, Uydu, El işaretleri, Vectörel Ferman Ne ararsanız. Bizden kötü iş çıkmaz :D Teşekkür ederim. BURDAN İNDİRİN
Yukarı Alt