1. çalışma hiç olmamış
2. çalışmada yok derecede
3. çalışmada eh bişeyler var
ama böyle çalışacağına tek çalışmada yoğunlaşıp biraz görsel filan ekleyip kendini geliştire bilirsin. Teşekkür ederim.
Allah canlıları ve insanları yaratırken her canlıya değişik bir yetenek farklı bir yapı, insanlara ise en büyük özelliği olan düşünme yeteneğini verdi. Sanırım grafikerlerin yeteneklerini verirken onların zihinlerine boş bir dünya bıraktı. Grafikerler zihinlerinde bu boş dünyayı farklı...
Ülkemizin başlıca sorunlarından biri olan mesleki branşlaşma ve sıkıntılarımızın giderilmesi amacı ile temelinin ilkez atıldığı mükemmel bir organizeye Grafikerler.Org ailesi olarak kayıtsız kalmamak amacıyla 12 Temmuz 2008, saat 19,30 Kağıthane Belediyesi Evlendirme Salonunda yapılan...
Site içerisinde bu konuda bir çok paylaşım bulunmaktadır.
Burdan indirebilirsiniz
https://www.grafikerler.org/arka-plan-amp-fonlar/3014-cocuk-fonlari-yuksek-cozunurlukte.html
@broken
@Designer_S
Ben ikinizede katılmıyorum insert charecter i bende biliyorum. Ama bu gösterdiğim yol kısayol vuruşları ile oluyor. Hiç bir menü açmadan direk tuş vuruşları ile ikisini karıştırmayın bir uygulayın. Zamanla zaten tuş vuruşlarını aklınızda tutarsınız.
Yüzdeki tonlar resim ile biraz farklılık gösteriyor. Boyun kısmı hiç yok derece kadar kısa. Kavukla alın kısmında biraz hata var gibi. Sanırım Milyar etmesede Yarım milyar eder :) Teşekkür ederim paylaşımınız için.
Hımm Olayı şöyle değerlendirmek lazım. Forum sitesinin amacı ney? Paylaşımda bulunmak sanırım. Paylaşımdaki amaç insanlara yardımcı olmak ise ya hırsızlık kelimesi yanlış, yada paylaşım kelimesi yanlış Sanırım.
Saldırı konusuna gelince şiddetle kınıyorum. Yapılan saldırı acaba site içinmi...
Evet Arkadaşlar Son Yüz Yılın En Kaliteli Backraundları Burda. Bu backraoundlar hayat kurtarır :) İster Broşür Kalaloğ yapın, ister bir binayı giydirin :) Bizden kalitesiz iş çıkmaz 640 mb. :)
Link 1 İndir
Link 2 İndir
Link 3 İndir
Link 4 İndir
Link 5 İndir
Link 6 İndir
Link 7 İndir...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.