Arama sonuçları

1. Fatih Coşkun

BALLIK BELEDİYESİ Logo Çalışmam

renkleri tekrar bir gözde geçirim derim hilalleri de logodo kullanmazdım resim değilde vektörel çalışmanızı öneririm diğer belediye logolarına bir göz atmalsınız ona göre bir çalışma yapmalısınız başarılar
  2. Fatih Coşkun

Beyaz Duru Sakin Sessiz Bir Çalışmam Adı : 16:9

Sabah sabah gözlerimize bayram ettirdiniz sağolun hakan bey güzellik ayrıntılarda gizlidir ve siz bunu başarıyorsunuz.
  3. Fatih Coşkun

El Temizleme Ürünleri Broşür Çalışması...

Herşey intizamla yerleştirilmiş ne abartı ne de göz yoran bir yer var Tebrikler Serkan bey Profesyonel bir iş çıkarmışsınız
  4. Fatih Coşkun

Havayolları Logoları

paylaşım için Teşekkürler Cemal bey
  5. Fatih Coşkun

Kurban Bayramınız Mübarek Olsun

Geçmiş bayramınız mübarek olsun
  6. Fatih Coşkun

Ayar elektrik logo denemeleri

2 deki logoyu kullandık fazla bişey değişmedi e a ya yaslıydı a yı e ye yasladık ortaya bu çıktı beğenildi bunu kullandık
  7. Fatih Coşkun

2010 Takvim Çalışmam

Güzel çalışmalar tebrikler ben FEAR ı görmedim bu bir eksiklik olabilir:) Call of Duty 2 Daha nasip olmadı inş. birkaç gün içinde haledecem
  8. Fatih Coşkun

Annemin eczanesi için yaptığım kartvizit örnekleri nasıl olmuş?

sade çalışırken bile baratıyı elden bırakmıyorsunuz eczane olcağı için daha resmi birşeyler yapın gölge efekt kullanmayın
  9. Fatih Coşkun

Kuaför İçin Kampanya

vektörler konusunda haklısınızınız sedat bey müşteri bir işe çok karışınca istediğiniz gibi birşeyi ortaya çıkartamıyorsunuz haklısınız
  10. Fatih Coşkun

Kuaför İçin Kampanya

çok basit kalmış sedat bey eğer iş 4 renk basılacaksa siyah uyan yeşil , turuncu , turkuaz, altın renkleriyle çalışmayı dahada ilgi çekici yapabilirsiniz işyeri isminide fontla oynayarak ve şekil itibariyle değişirmenizi öneririm Not: biraz özel olacak ama sedet bey siteye üye olduğum 1...
  11. Fatih Coşkun

Anne ve kız resimlerine ihtiyacım var

Teşekkürler Cemal bey arada bizde faydalanalım:)
  12. Fatih Coşkun

Photoshop'ta layerları, objeleri hizalama teknikleri (videolu)

Teşekkürler Yaşar bey ilgi çekici bir ders
  13. Fatih Coşkun

Bir Fikir Hırsızının Gözünden Ve Kaleminden Dünyadan Ayı Çizmek(Önemli)

Teşekkürler Hakan duygularımıza tercüman oldun ben nerdeyse bütün eklenen çalışmalara göz ucuylada olsa bakar ve bilgim ve gözüm dahilinde bişeyler katmaya çalışırdım ama B şıkkını seçenler sayesinde bu isteğim git gide azaldı şimdi yorum yapayım mı yapmayayım mı diye on kere düşündükten sonra...
  14. Fatih Coşkun

Foto Manipülasyon Çalışmalarım

bunları iki araç bilerek yapıyorsan hayalgücün mükkemmel diyebilirim hiç durma devam et ps nin inceliklerini öğrendikçe süper işler çıkaracağına eminin başarılar
  15. Fatih Coşkun

1 le 2 gözümü tırmalıyor zaten bakayım biraz daha çalışayım a ve e nin orta çizgileri aynı yerden geçiyor bunun üzerine gidersem başka bişeylerde çıkacak galiba Tavsiyen için sağol Hakan
  16. Fatih Coşkun

Egadap Çalışmam

2 ve 3 karmaşık logolar 1 de biraz basit kalmış bence biraz daha çalışılması gerekiyor
  17. Fatih Coşkun

Nevbahar Mönü Listesi

çok tatlı bir çalışma yapmışsınız renk seçimiz süper bence yanlız çerçeveyi biraz kalın tutmuşsunuz gibi geri kalanlar çok güzel uyum sağlamış tebrikler
  18. Fatih Coşkun

Corel Draw - Çift Renk

corel de kartvizit yapımı dersimiz mevcuttur ordanda istedeğiniz bilgiye ulaşanilirsiniz corel derslerine bir göz gezdiriseniz fikir sahibi olmanızda yardımcı olacaktır ve yapmak istediğinizi bir örnekle açıklarsanız daha rahat yardımcı olabiliriz
  19. Fatih Coşkun

arkadaşlar elektrik firmasına logo hazırlıyorum elektrik elektronik tamir servisi kırmızı lacivert olması istendi sizlerin görüşlerine sunuyorum sizce hangisine yoğunlaşmalıyım
Yukarı Alt