Arama sonuçları

1. Elvan Yıldız

bir beşiktaş çalışması

güzel bir çalışma tebrik ediyor ve yenilerini koymanı bekliyoruz
  2. Elvan Yıldız

bir beşiktaş çalışması

işledinmi emre kardeş helalin var vallla
  3. Elvan Yıldız

verilmeyeni veriyom

tabiii olayım söylediğin doğrudur pulu dekoratif dkiş içine içinde atlama modu olan motif ekleniyor proğramı kurulum sırasına göre yaparsan ben koydum içine var kurulum olan proğram yapmıyor portable olan yapıyo yani proğramı kurduktan sonra portable içindekileride proğramın kurulduğu klasöre...
  4. Elvan Yıldız

e-o-s 2 eski sürüm mini mini 2ler hiç olmamış 3 ler

ben teşekkür ederim yanlız takip ediyorum konuyu okuyanların sayısı linkden (rapidden) indirme adeine bakıyorum yorum sayısına bakıyorum rakamlar uyşmuyo yani 10 kişi okuyo 5 tanesi verdiğimi alıyo 1 yada 2 kişi yorum yazıyo buda paylaşımların dewamı adına hevesimi kırıyor açtığım konulara...
  5. Elvan Yıldız

en iyisi eos-3

aynen bende 3 de war kurma gerği bile duymadım pc ye 2 nin yapamadığı neyi yapar 3 olanı kullanmadığım için harbiden bilmiyorum 3 de tamamen deiştirmişler olayı onu öğrenene kadar başka bir proğramı öğrenirim diyecem yaz bişeylerde aydınlanalım sevgili kardeşim
  6. Elvan Yıldız

Nakış desenleri binlerce

dimi yaniiii raif kardeş ver ver nereye kadar sonunda bendekiler de bitecek
  7. Elvan Yıldız

bir beşiktaş çalışması

usta deilsen bu çalışma fena deil hatta iyi sayılır makinadan çıkmışını da görmek lazım raif can adlı üye beşiktaş arması istiyordu işleyip gönderirse yada işlenmişiyle alakalı yorum yaparsa nakış hatalarını daha iyi anlardık görüntü olarak iyi acemi kullanıcıya göre iyi
  8. Elvan Yıldız

en iyisi eos-3

kardeş seni bu düşünceye sevk eden sebepleri sıralarsan bizde aydınlanırız diğer proğramlara yada önceki versiyona göre avantajları nelerdir ayrıca eos3 hakkında derslerde koyarsan foruma herkesi mutlu etmiş olursun öyle vurup kaçmak yok:D
  9. Elvan Yıldız

Nakış desenleri binlerce

sabretmeli vede takip etmeli:)
  10. Elvan Yıldız

verilmeyeni veriyom

ok sabretmek lazım
  11. Elvan Yıldız

Nakış desenleri binlerce

hepsini verirsek allereji yapar kaşıntı maşıntı falan:D
  12. Elvan Yıldız

verilmeyeni veriyom

artık paylaşırsın bişeyler:D
  13. Elvan Yıldız

Nakış desenleri binlerce

paylaşmak lazım bilgi paylaştıkça çoğalır:)
  14. Elvan Yıldız

Nakış desenleri binlerce

saolun canlandırmak lazım buraları o kadar giren çıkan var tam bir kaynaşma yok amacım tesis etmek
  15. Elvan Yıldız

Nakış Sektörü için Corel DRAWings X3 PRO (Bu bir tanıtıcı bilgidir.)

hazırlarsanız üstelikte video cuk olacak corel bölümünüde izliyorum ara ara çok faydalanıyorum özellikle corel 12 eğitim setini veren arkadaşı cani gönülden kutluyorum
  16. Elvan Yıldız

valla hız ve hizmet buna denir tebrik ediyorum başarılarınızın dewamını diliyorum:)
  17. Elvan Yıldız

vaşşşşşşşşşş bu ne hız içimimi okudun anca bu kadar olur 1 dakka olmadı yawww:D:D:D gereken yapılacaktır kuşkunuz olmasın:)
  18. Elvan Yıldız

serkan kardeş bilgiler için saol keşke nakış bölümünde açsaydın bu konuyu orada proğramlar bölümünde drawings için bir bölüm açıldı neticede drawings nakış proğramı dimi bu arada emre akgül bey söylemek istediğininizi gayet iyi anlıyorum yakında nakışın altında drawings bölümüne koyacam full...
Yukarı Alt