tabiii olayım söylediğin doğrudur pulu dekoratif dkiş içine içinde atlama modu olan motif ekleniyor proğramı kurulum sırasına göre yaparsan ben koydum içine var kurulum olan proğram yapmıyor portable olan yapıyo yani proğramı kurduktan sonra portable içindekileride proğramın kurulduğu klasöre...
aynen bende 3 de war kurma gerği bile duymadım pc ye 2 nin yapamadığı neyi yapar 3 olanı kullanmadığım için harbiden bilmiyorum 3 de tamamen deiştirmişler olayı onu öğrenene kadar başka bir proğramı öğrenirim diyecem yaz bişeylerde aydınlanalım sevgili kardeşim
usta deilsen bu çalışma fena deil hatta iyi sayılır makinadan çıkmışını da görmek lazım raif can adlı üye beşiktaş arması istiyordu işleyip gönderirse yada işlenmişiyle alakalı yorum yaparsa nakış hatalarını daha iyi anlardık görüntü olarak iyi acemi kullanıcıya göre iyi
kardeş seni bu düşünceye sevk eden sebepleri sıralarsan bizde aydınlanırız diğer proğramlara yada önceki versiyona göre avantajları nelerdir ayrıca eos3 hakkında derslerde koyarsan foruma herkesi mutlu etmiş olursun öyle vurup kaçmak yok:D
hazırlarsanız üstelikte video cuk olacak corel bölümünüde izliyorum ara ara çok faydalanıyorum özellikle corel 12 eğitim setini veren arkadaşı cani gönülden kutluyorum
serkan kardeş bilgiler için saol keşke nakış bölümünde açsaydın bu konuyu orada proğramlar bölümünde drawings için bir bölüm açıldı neticede drawings nakış proğramı dimi
bu arada emre akgül bey söylemek istediğininizi gayet iyi anlıyorum yakında nakışın altında drawings bölümüne koyacam full...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.