ohooooo ben ne diyom sen ne anlıyon be kardeşşş üzdün beni yaww iyi oku lütfen
ben profesyonel kullanıcıların bu kadar basit bir desene otomatik girmeyeceğini biliyom ew kullanıcılarına anlatıyosan sözüm yok ama otomatik desen helede dikiş ten desen yaoıyosan heryerde ayni kat dikiş geçmiyo...
açıklamaların için teşekkürler muhalefet olmak için deilde mesela eos 2 yada accurate yada wilcomun yapamadığı neyi yapıyo yapay zeka lık ne gibi durumlara maruz kalıyoruz bir örnekle açıklarsan daha iyi anlayacağız tüm nakış yada desen proğramlarının sorunlu oldukları yerler var mesela pulda...
baktım sevgili kardeşim sorun yok ama bu arada ara ara rapid bakım yapıyo bizim dosyaların bulunduğu disklerinde fişini çekiyo sen ona denk gelmişsindir tekrar dene link sağlam
olalım olmasınada forumun girişinde yazıyor forum kullanımı başlığı altında ama kısaca izah edeyim vereceğin dosyayı rapidshare sitesinden upload ediyosun upload bittikten sonra sana download linki verecek onu kopyala forumda konu açtığın kutuya yapıştır resim i de resimupload sitesinden upload...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.