Arama sonuçları

1. Elvan Yıldız

Tajima Pulse

@Derya Zer yakında verilecek tir
  2. Elvan Yıldız

zangs disket hazırlama

bişey deil yardımcı olabildikse ne mutlu
  3. Elvan Yıldız

yeni bir site daha açıldı

adı http://www.designakis.com/ olan sitede hakış grafik 3d baskı konusunda ilginç konular vede paylaşımlar var bir denemelisiniz
  4. Elvan Yıldız

Nakış desenleri binlerce

desen bürom olacak yakında az kaldı ilginiz için teşekkür ederim
  5. Elvan Yıldız

taze taze eos 2 den çıkma 10 000 adet nakış dosyası

eos 3 te görünür formatları ref ve xxx eos 3 bu formatları destekliyo sanırım
  6. Elvan Yıldız

Nakış desenleri binlerce

eyvallah saolun
  7. Elvan Yıldız

karışık desenler

saol kardeş ellerin dert görmesin
  8. Elvan Yıldız

Nakış desenleri binlerce

saol hasn kardeş ne mutlu kadr kıymet bilene
  9. Elvan Yıldız

Nakış deseni paylaşmak isteyenlerimiz

ohooooo ben ne diyom sen ne anlıyon be kardeşşş üzdün beni yaww iyi oku lütfen ben profesyonel kullanıcıların bu kadar basit bir desene otomatik girmeyeceğini biliyom ew kullanıcılarına anlatıyosan sözüm yok ama otomatik desen helede dikiş ten desen yaoıyosan heryerde ayni kat dikiş geçmiyo...
  10. Elvan Yıldız

Ilginç ölümler

çok güzelmiş eline sağlık
  11. Elvan Yıldız

en iyisi eos-3

açıklamaların için teşekkürler muhalefet olmak için deilde mesela eos 2 yada accurate yada wilcomun yapamadığı neyi yapıyo yapay zeka lık ne gibi durumlara maruz kalıyoruz bir örnekle açıklarsan daha iyi anlayacağız tüm nakış yada desen proğramlarının sorunlu oldukları yerler var mesela pulda...
  12. Elvan Yıldız

E-O-S 2 ders videosu (2) taze taze faydalanın

baktım sevgili kardeşim sorun yok ama bu arada ara ara rapid bakım yapıyo bizim dosyaların bulunduğu disklerinde fişini çekiyo sen ona denk gelmişsindir tekrar dene link sağlam
  13. Elvan Yıldız

Nakış desenleri binlerce

bimukabele efendimm nihayet emeklerimin semereleri gelmeye başladı sizlerin teşekkürleri beni kamçılayacaktır emin olun
  14. Elvan Yıldız

Hazır nakış desenleri

eheheheh dediydim ben düzeltilmesi ümidiyle selamlar saygılar
  15. Elvan Yıldız

Hazır nakış desenleri

üzgünüm ben indirdim desen yok raif bey fıtratı gereği her şeye teşekkür eder dünde beni hızır a.s. ile karıştırdı sen ona bakma:D indir linki gör
  16. Elvan Yıldız

Hazır nakış desenleri

verdiğin şey desenlerin imajı desenler nerede eksik göndermişsin
  17. Elvan Yıldız

Hazır nakış desenleri

yaaaaa naaparsın bu verdiğimiz emekler inşallah desen vede paylaşım olarak geri döner:) kadir beye yardımcı olabildimse ne mutlu
  18. Elvan Yıldız

İğne Ardılı Sargı Yapmak

bir vatanewladı sıfırdan bir videolu ders yapsada hepimizde faydalansak
  19. Elvan Yıldız

Hazır nakış desenleri

olalım olmasınada forumun girişinde yazıyor forum kullanımı başlığı altında ama kısaca izah edeyim vereceğin dosyayı rapidshare sitesinden upload ediyosun upload bittikten sonra sana download linki verecek onu kopyala forumda konu açtığın kutuya yapıştır resim i de resimupload sitesinden upload...
Yukarı Alt