Arama sonuçları

1. Elvan Yıldız

Hazır nakış desenleri

neyi kadir ciimmm link yok kardeş linki bırak resim bile yok bluetooth ilemi yolladın:D
  2. Elvan Yıldız

fenerbahçem ve panzer

estağfirullah abey ne haddimize hızır a.s. kim biz kim
  3. Elvan Yıldız

fenerbahçem ve panzer

yettim gari raif kardeş senin için küçülttüm eos desenine çevirdim(ref) al sorunları varsa toparla biraz bu arada hoş geldin http://rapidshare.com/files/153726124/fb.ref.html
  4. Elvan Yıldız

5 mm pul yarasa kol

helal be koçum kim tutar seni yavaş yavaş renklenmeye başladı burası bu arada raif bey hoşgeldiniz
  5. Elvan Yıldız

pullu kelebek

coştun yunus ALLAH dewamını erdirsin pullarda ortalarda bir düzensizlik var oda olmasa süperr
  6. Elvan Yıldız

gül deseni

oldu bil kardeşşş ama artık konu açmadan önce şu resim koyma işini bir çöz bittim yaww:D
  7. Elvan Yıldız

resim çerçevesi için

@Yunus Emre Kale mühim deil vazifemiz;)
  8. Elvan Yıldız

resim çerçevesi için

sabırlan bekliyoz kardeşş:D
  9. Elvan Yıldız

triko için yaka deseni

harbi süper bir resim desenide koysa idin
  10. Elvan Yıldız

fenerbahçem ve panzer

maalesef resimi yanlış verdin o zaman üstelik 2 reimde ayni umalım desen doğrudur raif can çok istiyordu alsın işini görsün bari bu arada raif kardeşin makinası bozuktu tamirdeydi internetide bozulmamıştır herhalde neden girmiyo acep:) resim düzeltildi harbidende fenerbahçe arması imiş:D
  11. Elvan Yıldız

fenerbahçem ve panzer

kardeşş şu resim işini bir çöz yaww çok basit forumdada anlatılıyo gerekirse videolu anlatım koyayım ordan izle
  12. Elvan Yıldız

resim çerçevesi için

kardeş eline sağlık da resim yüklemeye biraz çalışmalısın ayrıca paylaşımlar ucundan acık olmasın dolu dolu olsun:D
  13. Elvan Yıldız

acizane çalışmam:)

resimi bu arkadaşlar bu arada resim nasıl göderilir yada gösterilir diyordanız forumun başında bu konuyla alakalı doyurucu bilgiler var izleyiniz
  14. Elvan Yıldız

acizane çalışmam:)

eline sağlık kardeşim resimi görünür kılabilirdin
  15. Elvan Yıldız

triko için yaka deseni

@trendy mi lazım? kardeş bi dünya desen paylaşılmış baktınmı indirdinmi? paylaşmak istiyosan linki koymamışsın
  16. Elvan Yıldız

nasıl dosya ekliycem?

@Emine Şahin teşekkürler eminecik boşluğumu doldurmuşsun saol
  17. Elvan Yıldız

bir beşiktaş çalışması

tarayıpta verseydin be kardeşşş caaanım materyal gitti güme:)
  18. Elvan Yıldız

bir beşiktaş çalışması

perspektifte sorun var ama biz işin tekik kısmı ile alakalıyız nakış kısmı ile zaten arkadaşta acemi olduğunu söylüyo üzerinde çalıştığı imajları(resim) düzgün seçerse görünümünede kimse takılmayacaktır genelde arkadaş doğru yolda problem yok perspektif sonraki mesele
  19. Elvan Yıldız

photoshopta dış cephe kaplama

bu çalışma photoshoptamı yapılmış?
  20. Elvan Yıldız

Nakış Sektörü için Corel DRAWings X3 PRO (Bu bir tanıtıcı bilgidir.)

http://www.drawstitch.com/DRAWings4EvaluationEdtion.htm burdan demo veriyolar sanırım izlemeye dewam edin bakarsınız birileri aslınıda veriri:)
Yukarı Alt