Arama sonuçları

1. Elvan Yıldız

Çiçek nakış desenleri 2

teşekkürler emeğinize sağlık
  2. Elvan Yıldız

Cocuk Ve Karma Desenler...

ben indirmedim ama link yenilendi yazıyor bir daha deneyin isterseniz
  3. Elvan Yıldız

Makina iğne ve iplik kırıyor

kendi kendimize konuşuyoruz sanırım:(
  4. Elvan Yıldız

accurate 4 620 kulanan

@unixx desen proğramlarının babası maalesef yunanlı eos ve ayrıca tüm desen proğramları türkçe dil desteği veriyor wilcom ağır bir proğram güzel ama ağır wilcomda 200 000 vuruşluk bir deseni gezdiremezsiniz çoğaltmada manyak kasıyo accurate kullanım sıklığının sebebide iyi bir proğram olmasından...
  5. Elvan Yıldız

Full nakış programları

harbi nerede yaw
  6. Elvan Yıldız

Illustrator videolu dersler

teşekkürler emeklerine sağlık
  7. Elvan Yıldız

Corelde Yazı Yuvarlamak

teşekkürler ben önce çemberi çizip sonra yazı aracını seçip dairenin yazmak istediğim tarafına tıklayıp yazıyı yazıyor idim bu yöntemden haberim yoktu saol varol bunuda sayende öğrenmiş oldum
  8. Elvan Yıldız

Kendi anlatımım çanta çizimi

valla ben beğendim en basit hali ile taslak olarak anlatılmış ama üşenmeyip bir videolu ders olabilirdi ayrıca bu kadar sözden sonra arkadaşımız bitmişinide koyacaktır umarım
  9. Elvan Yıldız

cdr uzantılı dosyaları toplu halde jpeg yapmak

teşekkürler bunu bilmiyordum kaynak tan ALLAH razı olsun emeğinize sağlık arkadaşlar
  10. Elvan Yıldız

Atatürk portresi

http://rapidshare.com/files/237938481/atatuerk.rar
  11. Elvan Yıldız

En çok hangi desen programı kullanılıyor?

tabiiiki eos çünki ilk onun kırığı çıktı :D
  12. Elvan Yıldız

EOS.2.egitim vidyosu.iki renkli dekoretif dikis uretme ve daha bir cok sey bu vidyoda

@sukra sistem genelde ayni olmasına rağmen 2 versiyonu ile 3 arasında 2 yi profesyonel kullananlar bile 3te zorluk çekmekte dolayısıyla 2nin videosuyla 3 te birşey yapmanız mümkün olmayabilir:o
  13. Elvan Yıldız

arkadaslar accuratede yapmıs oldugum desenlerden bır kaçı

@accurate desenlerin kendisinide verseydiniz desenlerdeki diğer durumları bizde müşehade edebilecektik sayın accurate print inden bişey söylemek zor acemi bir desen bile printte güzel durabilir ama parametreleri dir önemli olan yada teknik ve yol+yöntem bu görünüme yorum yazmak havanda su...
  14. Elvan Yıldız

Nakış Sektörü için Corel DRAWings X3 PRO (Bu bir tanıtıcı bilgidir.)

@Çiğdem Çapar aslında elinizde büyük makinaların yaptığı desenleri sizde kasnak ebatlarınız uyuyorsa convert ederk kullanabilrsiniz yani dönüştürerek
  15. Elvan Yıldız

wilcom hakkında

@serkans hoşgeldin kardeş işe videolu dersler hazırlayarak başlayabilirsin:D:D:D acemi kullanıcılar için temel kurallar la alakalı
  16. Elvan Yıldız

Eos Compucon Hakkında Soru ve Sorunlarınız

accurate kur ve tek tek aç dışarıya desen ver seçeneğinden kaydet
  17. Elvan Yıldız

Accurate Hakkında Soru ve Sorunlarınız

çoban iğnesi nedir bir örnek verebilirsen yardımcı oluruz bir resim koyarsan seviniriz
  18. Elvan Yıldız

Makina iğne ve iplik kırıyor

kardeş iplik takılırsa iğne kırar ayrıca iğnen dende olabilir çin malından uzak dur çin malı deil deme bizde içinden çıkamıyoz adamlar birebir taklit ediyolar satıcılarda bile bile orjinal diye satıyolar iğne olarak bilya uçlu grotz beckert öneririm
  19. Elvan Yıldız

Formatdan sonra eos Setupu çalışdıramadım

yeniden kur kardeş bulunmaz hint kumaşı deil :D
Yukarı Alt