Arama sonuçları

1. Elvan Yıldız

Nakış desenleri binlerce

arkadaşlar ayni hassasiyeti sizlerdende bekliyoruz yokmu paylaşabileceğiniz bişeyler
  2. Elvan Yıldız

eos 2 de pul problemi.

şimdi anlatımına göre tangda pul döşememesi lazım sorun anlatıma göre eosta ve sonuçta çıkan desende hiçbir pullu makina pul atmaz bunun tek çözümü pul döşeyen eos kullanmanız çünki pul döşemeyen eosda var bu sitede portable kurulumsuz var alıp kullanabilirsin birde deseni kaydederken disket...
  3. Elvan Yıldız

kurs almadan desen yapma

@Esra Yurdanur örneğinizi resimli görebilseydik yardımcı olabilirdik ama tahminim adımlarınız fazla yada yaptığınız kavis küçük kalemle kavis çizer gibi çizemezsiniz kavisi küçük alanlarda adımı düşürerek elde edebilirsiniz bu durumdada küçük ten kasıt bir yere kadar belli sınırların altına...
  4. Elvan Yıldız

Nakış desenleri binlerce

arkadaşlar ayni hassasiyeti sizlerdende bekliyoruz yokmu paylaşabileceğiniz bişeyler
  5. Elvan Yıldız

bunlarda benim çalışmalarım hem ref hem dst

linkler sağlam sorun sizde
  6. Elvan Yıldız

eos 2 de pul problemi.

eos 2 de yapmanı öneririm
  7. Elvan Yıldız

E-O-S 2 ders videosu (2) taze taze faydalanın

@Esra Yurdanur konunun başında link verdim youtube gibi çalışmıyor indirip izlyeceksiniz
  8. Elvan Yıldız

eos 2 de pul problemi.

arkadaşlar oluyor xp dede oluyor olmayan yanlış eos 2 yi kullanıyor olmanız üstelik pul blokları oluşturmanızada gerek yok eos 3 teki sequin dosyasındaki pul motiflerini kopyalayın eos 2 de cdl dosyasına yapıştırın sonra işinize bakın eos 2 lerin xp versiyonu birkaç tane sadece biri pul...
  9. Elvan Yıldız

eos 3 versiyon 3015

3.15 i upload eden olmadımı yaww olduysa linkini koyarsa seviniriz
  10. Elvan Yıldız

desen pullu tavus kusu

@Emre Akgül bu yorumlar resim üzerindenmi yoksa desenin linki varda benmi görmüyorum:confused:
  11. Elvan Yıldız

resim işleme üstadı embird

@Çiğdem Çapar verdim kardeşim ortalığı bulandırmadan al kullan ne kadar sorunlusunuz yaww sevabına bişeyler yapıoz sizlerde işediğim yeri herkese söölemeye çalışıyonuz cık cık cık çok ayıp:mad:
  12. Elvan Yıldız

çiçek desenleri; resimli, editör ü ile birlikte

kurcalayın çözeceksiniz ama muhtemelen siz deseni editöre aktarmadan bişeyler yapmaya çalışıyorsunuz
  13. Elvan Yıldız

desen pullu tavus kusu

iyide desen nerede:confused:
  14. Elvan Yıldız

Arma Cicek Yaka Karma

link ölmüş:confused:
  15. Elvan Yıldız

E-O-S 2 Ders videosu (1)yeni başlayan arkadaşlara

@Vedat Öziş vlc ile izleyin yada gom media player ikiside ücretsiz media oynatıcısı sitelerinden indirebilirsiniz bs playerdede izleyebilirsiniz
  16. Elvan Yıldız

bursa'da eos compucon kursu

@yasarkut birebir katılıyorum
  17. Elvan Yıldız

Geometrik Desen İstek

yanlış bölümdesin konu yanlış yerde açılmış
  18. Elvan Yıldız

Sport1

teşekkürler
  19. Elvan Yıldız

Cicek Desenleri

linkte bir sorun var sanırım teşekkürler