arkadaşlar bu derste ızgarayı ve dikiş tipi (macro) oluşturmayı anlattım umarım faydalı olur.:)
http://rapidshare.de/files/40469897/diki__351__tipi.rar.html
anladığım kadarıyla senelerinizi bu işe vermişsiniz, bir çok programı tanıyor olmalısınız.epc win üzerinde neden bu kadar durduğunuzu açıklayarak bizleride aydınlatırsanız sevinirim.hemde kendi eksikliklerimizi görmüş oluruz.
bence bütün meslekler aynı durumda doktor senelerce okumasına rağmen istediğinizi söylemiyorsa bilmiyor diyolar.önüne bilgisayar konan herkes bu tarz işler yapabileceğini sanıyor.küçük beyinler,ucuzcu müşteriler ve işsizlikten kıvranıp ne iş olsa yaparım diyen kimseler olduğu müddetçe zor...
yardım edebilecek bilgim yok ama sen bildiklerini paylaşırsan sevinirim çünkü son zamanlarda bu program çok ilgimi çekiyor.ben accurate kullanıyorum,wilcom hem görsel hemde işlevsel olarak dikkat çekici.vaktin olurda bi kaç bilgi verirsen sevinirim.
arkadaşlar yeni başlayanlar veya yöntemi farklı olanlar için kabaca aplike aşamasını anlattım.anlatımda eksikliler olabilir sesle video senkron olmayabilir idare edin:)sizlerde yazarak yardımcı olabilirseniz sevinirim.iyi çalışmalar:)
http://rapidshare.de/files/40444015/aplike.rar.html
üstad kızdırmak için söylemedim kusura kalma.ben yaklaşık 1 ay önce işten kovuldum yerime getirilen adam 15 senedir bu işin içindeyim dedi inan öğle saatlerinde kaçtı.ben senin anlattığın gibi kursla öğrenmedim ama yüksek okulun elektronik bölümünden mezun oldum ve autocad ve boardmaker diye...
üzgünüm sadece 3. sorunu cevaplıyabiliyorum araçlar>yapılandırma>kullanıcı ayarları>ortam davranış sayfasında ayarlarını yapabilirsin.umarım cevabı budur.ayrıca wilcomu da incele gerçekten onda da güzel özellikler mevcut, serpme pulda aradaki batışları otomatik yapıyor mesela
arkadaşlar sizlerinde anlatmak istediğiniz dersleri göndermeniz için kullandığım programın linkini verdim.lütfen çekinmeyin ;) hepimiz faydalanalım.programın kullanımı oldukça kolay record ve stop fonksiyonlarını klavyeden istediğiniz tuşlara atayabilirsiniz.dikkat edin accurate de kısayolu olan...
@gredi
dostum windows media playerde açılıyor ama sorun nerde tam olarak bilmiyorum eğer kayıtta bir sorun varsa zaten ilerleyen mesajlarda belli olur.dosya uzantısı .avi bu dosyayı flash player açıyor diye biliyorum bi de ordan denersen iyi olur.uyarın için sağol
http://rapidshare.de/files/40380489/deneme.rar.htm
evet arkadaşlar free program olan camstudio ile yapmış olduğum ilk denemeyi gönderiyorum unutmayın bu sadece deneme. değerlendirmelerinizi bekliyorum.telif hakkları grafikerler.org'a aittir :)
arkadaşlar uzun zamandır(çokta uzun değil yani) aklımda olan görsel ders verme konusunda olan araştırmalarım sonucunda en kolay yöntemin cam recorder adlı bir program aracılığıyla (ekranda yaptıklarınızı ve konuştuklarınızı kaydeden bir program) olacağını buldum.indirdiğim bir pro sayesinde bir...
accurate de aplike yapılışı(kendi tarzım): önce herkesin yaptığı gibi aplike haline getilecel yerin kenarları dikişle kontürlenir.stop koyduktan eğer sargımız sabit genişlikte devam edecekse eksen sargıyı seçerek F1 tuşuna basılır ve çizdiğimiz kontürü tıklarız,seçtiğiniz hat daha kalın ve mavi...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.