Arama sonuçları

1. Emre Akgül

Accurate Hakkında Soru ve Sorunlarınız

@GreenEyes aslında senin yaptığından çok farklı bişey değil sadece F1 tuşuna bastığımızda çizdiğimiz hattı tıklayarak hepsini veya birkısmını seçebiliriz.seçili kısım maviye dönecektir. 1 tuşuyla hattın yönünü değiştirebiliz yada mouse un sol başlangıç sağ bitiş yerini belirleyerekte...
  2. Emre Akgül

AutoCAD 2007 TüRkÇe Görsel Eğitim CD si

evet linkler okey sağolun
  3. Emre Akgül

60 dan fazla photoshop dersi (Türkçe ve resimli anlatım)

emeğine sağlık ağam
  4. Emre Akgül

resim işleme üstadı embird

grediye katılıyorum bencede gredi'ce
  5. Emre Akgül

Accurate 4 Nakış Programı Demo..

@gredi bende 17-18 ve 20 var ama sadece 18 milenyumda çalışıyor
  6. Emre Akgül

corelde hazırlanmış 2009 takvimi

çok şirin olmuş.ellerine sağlık
  7. Emre Akgül

Accurate 4 Nakış Programı Demo..

paylaştığın için saol ama forumda yasak değilmi.bari bi soru sorayım:) bu versiyon XP de çalışıyormu.bende var ama milenyumdan başka çalışmıyo.
  8. Emre Akgül

2170 adet karışık embroidery desing

residents kardeş rep yapmaya başlamıssın hayırlı olsun.devam et :) dostum bu dosyalar .hus uzantılı hangi program açar bilgilendirirsen sevinirim
  9. Emre Akgül

PES Formatında Karışık 189 Adet Dekor Nakış Deseni

bas gaza resident bas gaza kim tutar seni :)
  10. Emre Akgül

Çok Güzel Borderlar Bunlar 124 Adet

payımıza düşeni aldık sağolasın
  11. Emre Akgül

Flowers Ve Trees lerden Oluşan NAkış Desenleri

güzel paylalım
  12. Emre Akgül

Photoshop Kullanma Klavuzu (Lütfen Tüm grafikerlerimiz okusun!!!!)

ellerine sağlık müdür benim gibi yeni başlayanlar için bulunmaz nimet.çok teşekkür etmek ben :)
  13. Emre Akgül

Maaş

bende aynı dertten muzdaribim ilk işyeri olunca adamlar sanki seni satınalmış gibi davranıyola.karıncaya binip belini incitmiyolar.bence makina tamirini biraz kapsak daha iyi kazanırız:)makinacıya bin lira hatta daha fazla veripte sigorta yapan yerlerde var.bizim farkımız 250 lira...
  14. Emre Akgül

nakış hakkında bilgiler

sargı sargı parametreleri; sıklık; sargının sıklığını ayalar mesela ııııııııııııııısıkı, ı ı ı ı ı ı seyreltilmiş gibi limit ; minimum sargı boyunu belirler daha aşağısını yapmaz çekme payı; sargı,kumaşa ve kullanılan malzemeye göre çekmeye uğrar haliyle ekranda görünen genişliği yakalamak...
  15. Emre Akgül

Günün Sözü

hizmet nimettir.(gavsı sani)
  16. Emre Akgül

Accurate Hakkında Soru ve Sorunlarınız

greeneyes üstadım aplike yaparken kopyalama yerine F1 tuşunu kullansak daha rahat olmazmı.yapıştıralım derken kaydırmayalım sonra:o
  17. Emre Akgül

nakış hakkında bilgiler

ben sizlere teşekkür ederim.yardımlarınızla inşaallah daha iyi şeyler ekleriz
  18. Emre Akgül

Corel Drawings x3 İle Yapmış Olduğum Birkaç İslami Nakış Desenleri

program sadece çiziyormu yoksa makineyede gönderebilecek formata dönüştürüyomu
  19. Emre Akgül

pullu desen çalışmalarım

ferre ve göğüs desenleri süper paylaşırsan seviniriz
Yukarı Alt