@GreenEyes
evet desen amatörce ama accurate'i öğrendikçe daha fazla zevk alacaksın.özelliklede snap ve paralel özelliklerini kullanmaya başladığında farkı göreceksin
ben bildiklerimi anlattığım bir konu açtım eğer diğer arkadaşlarda bildiklerini yazarsa bence bu daha faydalı olacak.bazı yeni...
dikiş parametreleri;görmek için dikişi seçin ve Q harfine basın ya da dikişinizi oluşturduktan sonra önce E sonra Q harflerini tuşlayın
adım uzunluğu;dikiş adımlarının boyunu ayarlar
limit;olabilecek en küçük adımın limiti
adım daraltma;kavisli çizimlerde dönüşlerdeki adımların boyunu yazdığınız...
@Ömer YILDIZ
program kurulduktan sonra demo diyo ama içinde crack ta var bunu ekleyince normale dönüyo yine paylaşabilirmiyiz ve link nasıl eklenir anlatırmısınız
@eminecik
arkadaşlar kusura bakmayın ben siteye yeni yeni takılıyorum.baktığım birkaç mesajda afedersiniz ama sidik yarışı yapıldığı kanısına kapıldım.bu yüzden hakkım olmadan laf söyledim.accurate kardeşimizden özür dileriz,kusurumuza bakmasın
desenlerin güzel olmuş.bişey soracağım hiç emitasyon desenleri çalıştınmı.batışlarına kadar aynı olmasını isterler.kızma ama bence sargı,çin iğnesi gibi doldurularak yapılan desenleri yapmak zor değil.tasarım yapabildiğin için başarını kabul etmemek mümkün değil.tebrikler
@gredi
elimde hem tajimanın hemde wilcom un torrenti mevcut fakat gönderme olayını detaylı anlatmanız lazım(ya da forumda anlatan yere beni yönlendirin).birde böyle paylaşımlar forumda yasakmı bilmiyorum. sonra ayıp etmeyelim:o
cd göndermem zor ama rapid i denicem
arkadaşlar bende eos2-3,accaurate4 617-618-620,tajima pulse ve wilcom 2006 var,şu an wilcom ve tajimayı inceliyorum.tajima güzel ama wilcom daha güzel geliyo ama daha her ikisinide tam çözemedim,isteyenlere nasıl göndereceğimi öğretin sizinde olsun
bildiğimiz gibi makinalar çin iğnesi yapaken ortadan biryerden çıkınca çin iğnesinde boşluklar oluyor bunun için parametrelerden bindirme>bindirme miktarını kulanıyoruz.buraya 3 (dilediğiniz kadar yazabilirsiniz bence 3 yeterli) yazarsanız ve limitede 3 yazarsanız artık nolmalde geçiş yaptığın...
gelelim sadece NKS formatındaki büyük bir arşivi eklemeye(database dosyası olmayan).normalde accurate de arşiv sayfasındayken araçlar menüsünde arşive ekle diye bir seçenek yok(bildiğim kadarıyla).fakat bir kaç haraketle bunu halledebiliriz.accurate kapalıyken kısayol'u sağ tıklayın özellikleri...
diyelimki elinizde NKS formatında bir kaç desen var bunu dışardan desen al diyerek alabiliyorsunuz.peki ya büyük bir arşiv varsa nasıl alacaksınız?işte bunu yapmanın birkaç yolu var.eğer arşivinizin database dosyasıda varsa bu kolay accurate de arşiv sayfasında ağ bağlantısı>bağlantıları...
accurate de tekrarlı sargı yapmak için (617 ve ya 620 farketmez) sargı parametrelerinden efekt2 sayfasında bölümlendirmeye girmeniz gerekir.burda taraf 1&2 seçilmeli bölümleme 0% kısmınada 99 yazın + tşlayın 1 yazın + tuşlayın her tazdığınız 99 ve 1 için tekrar yapar yani 1 adet 99-1 için üçlü...
önce dikişini manuel yada objeleri kullanarak çiz sonra çizdiklerini seç ve sağ tıkla orda kütüphaneye ekle çıkar burdan istediğin yere gönderebilirsin
@isforo
üstad eğer 620 nin kırığını kullanıyorsan bendeki de hata veriyor ama istersen 617 versiyonunu da kur 617 de çizer 620 de işlersin...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.