Arama sonuçları

1. Ekrem Demirlerli

logo istekleriniz

Jandarma Logosu indirmek için TIKLA
  2. Ekrem Demirlerli

Logolarım

kendi logonuz hariç hepsi profesyonelce hazırlanmış logolar kendi logonuza gelince boşuna dememişler terzi kendi söküğünü dikemezmiş diye :)
  3. Ekrem Demirlerli

vektör olarak corel drawda hazırlanmış bir çalışma

çok meşeggatli bir çalışma olduğunu görüyorum ve butür şeylerde fazla hata aramamak gerek güzel olmuş elinize sağlık.
  4. Ekrem Demirlerli

İlk Kez Tasarlayacağım

kullandığınız resimler yüksek çözünürlüklü ise bi problem olmaz eğer küçükse baskıda bozuk çıkar ve işi ne kadar iyi çalışırsanız çalışın sonuçta bir baskı aşamasına girecektir siz istediğiniz kadar iyi çalışmış olsanızda basıcak olan ustanın ufak bir renk ayarsızlığında istediğiniz sonucu...
  5. Ekrem Demirlerli

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

Tools'dan Options En üstteki General'den Reguları istediğin rakamı yazın ve okadar geri alsın programınız iyi çalışmalar.
  6. Ekrem Demirlerli

Logo Nasıl olmuş

benim fikrim konuyu doğru yere açmamış olmanız konunuz logo bölümüne taşınmıştır.
  7. Ekrem Demirlerli

Vektör Mix-1 (Karışık)

paylaşımınız için teşekkür ederim
  8. Ekrem Demirlerli

Sıradışı Kartvizit Çalışmalarım 2

farklı tasarımlar herzaman güzeldir çalışma hayatınızda başarılar dilerim
  9. Ekrem Demirlerli

Butterflyfont tatlı bişi:)

arkadaşlar bilginize uzantısı png. ve gerçekten tatlı bişi :)
  10. Ekrem Demirlerli

eps yi wmf ye çevirme

eps yi wmf ye çavirme Lütfen : konu açarken konu başlıklarına dikkat edelim türkçemizi düzgün kullanalım.
  11. Ekrem Demirlerli

Varıete object vector

güzel bir paylaşım teşekkürler
  12. Ekrem Demirlerli

L.M.T. Montaj Şirketi kartvizit antetli

ilk önce yorumlarınız için teşekkür ederim bu iş basıldı ama logonun büyüklüğü konusuna gelince burdaki gibi görünmüyor arkadaşlar hatta antetli kağıdında ufak bile diyebilirim yazılarise kesime yakın değil burdan öyle görünüyor bunu bende farkediyorum burdan ama göz yanılması diyebiliriz sadece
  13. Ekrem Demirlerli

L.M.T. Montaj Şirketi kartvizit antetli

Yurtdışında faaliyet gösteren bir firmaya yapmış olduğum kartvizit ve antetli çalışması logo'da bana aittir. Antetli Kağıdı 90gr 1'Hamura Basılmıştır Karvizit 400gr Mat Kuşeye Basılmıştır
  14. Ekrem Demirlerli

kenar süsleri , çerçeveler .. .

teşekkür ederiz.
  15. Ekrem Demirlerli

makine ebatları

evet var ama ben piyasada ağırlıklı olanları saymıştım genel olarak tam nitelikli bi arama yaparsanız makinacılarda bunların dışında daha farklı ebatlarda bulabilirsiniz mesela 48x65 52x74 52x72 72x102 gibi
  16. Ekrem Demirlerli

makine ebatları

25x35 32x46 46x64 50x70 70x100 piyasada en çok kullanılan makina ebatları bunlardır.
  17. Ekrem Demirlerli

Papatyalar. Rengarenk ai.

İNDİR
  18. Ekrem Demirlerli

GRAFXX Film Arşivi

ADA Yönetmen : Michael BaySenaryo : Caspian Tredwell-Owen, Alex KurtzmanOyuncular : Ewan McGregor, Scarlett Johansson, Djimon Hounsou ...., Steve Buscemi, Sean BeanFilmin Türü : Aksiyon, Drama Orijinal Adı : The IslandYapımcıFirma : DreamWorks SKG [us]Yapım Yılı : 2005Yapım Ülkesi ...
Yukarı Alt