Arama sonuçları

1. Ekrem Demirlerli

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

@Feyza Sümer Yasal olmayan paylaşımlar sitemizde yapılmamaktadır.
  2. Ekrem Demirlerli

Kağıt boyutları:

@Aykut Gündüzgören sormuş olduğunuz soruya ben cevap veriyim hiçbir tabakadan 16 adet A4 kağıt alınmaz A5 alabilirsiniz ama 18 adet 64x90 bir tabakadan
  3. Ekrem Demirlerli

selam matbaacı meslektaşlarım ve arkadaşlarım

hoşgeldiniz aramıza
  4. Ekrem Demirlerli

GRAFXX Photo Album

bugün sabah çok güzel bi gökkuşağı vardı kaçırmadım bende hemen şipşak yaptım bi kare :)
  5. Ekrem Demirlerli

Kitap Kapaklarım

birinci sıradaki kapak gerçekten içeriğine uygun diğerleride güzel ama ilk sıradaki daha farklı bir tasarım olmuş ve mükemmel olmuş elinize sağlık.
  6. Ekrem Demirlerli

bizimelma.com Geleneksel Cumartesi toplantıları.

Sayın Melih YONGACI'ya nazik davetlerinden dolayı öncelikle teşekkürederim işlerimin yoğunluğu nedeniyle orada olamıyacağım keşke bende katılabilseydim inşallah birdahaki sefere buluşmak üzere.
  7. Ekrem Demirlerli

Anadolu Yakası & Yardımcı Grafiker 4 yıllık Grafik Tasarım Mezunu

İstanbul Anadolu Yakasında yardımcı grafiker olarak çalışmak isteyen bir arkadaşım için iş arıyorum. CV İkametgah : İstanbul Anadolu Yakası Bilgisayar : PC, Mac Programlar : Freehand, Photoshop, İllustrator Yabancı Dil : İngilizce 4 Yıllık Grafik Tasarım Mezunu
  8. Ekrem Demirlerli

Selamlar Herkese

hoşgeldiniz aramıza
  9. Ekrem Demirlerli

Asker. Polis. Subay. Resmii Kıyafetler FotoMontaja Hazır

@Kenan Mirza tak takıştır hemen kendine bitane :D:D:D
  10. Ekrem Demirlerli

Savaş Uçakları Masaüstü Arka Plan

İNDİR 20 adet
  11. Ekrem Demirlerli

Dj dizüstü

kaç kuruş bu :D
  12. Ekrem Demirlerli

Corel draw açılmıyor

ozaman sorununuz coreldraw'ile alakalı değil arkadaşım bunu söyliyebilirim yüklemenizde bir problem var veya sisteminizde
  13. Ekrem Demirlerli

Corel draw açılmıyor

programı açtıktan sonra bir hata veriyormu veriyorsa eğer buraya yazarsanız verdiği hatayı yardımcı olmaya çalışırım
  14. Ekrem Demirlerli

Corelde Resmi Vektör Yapmak

@Zeynep Tüfekçi siz buraya çıkan hatayı ve ilk açışınızı Print Screen yaparak koyarsanız yardımcı olmaya çalışırım
  15. Ekrem Demirlerli

Corelde Yazı Yuvarlamak

@Zeynep Tüfekçi sizin azminiz ve burdaki paylaşımlarıda sürekli takip ederseniz normalinden daha kısa sürede programı kavrayabilirsiniz
  16. Ekrem Demirlerli

yeni başlıyorum.

www.yukkle.net birde bu adresten deneyiniz çok daha hızlı upload edebilirsiniz ve en üstteki linki ekleyiniz sitemize
  17. Ekrem Demirlerli

Osmanlı Tuğrası cdr.

ufak bir teşekkürü esirgemeyen arkadaşlara asıl ben teşekkür ederim
  18. Ekrem Demirlerli

sağlık bakanlığı logo yarışması zorunluluk

hayır hiçbir zorunluluk yoktur tek zorunluluk logonun vektörel olması ve günümüzdeki baskı şartlarına uygun olması
  19. Ekrem Demirlerli

Corelde Yazı Yuvarlamak

@Zeynep Tüfekçi corel 14 derkene? x4 demek istediniz heralde x4 tede aynıdır zeynep hanım sadece programlar yeni versiyonlar çıkarttıkları zaman içeriğinde ufak tefek değişiklikler yaparlar genel olarak aynıdır menü görünümü felan farklıdır ama içeriği tamamen aynıdır
Yukarı Alt