Arama sonuçları

1. Fatih Coşkun

970 adet hayvan clipartı

Link Yenilendi http://rapidshare.com/files/291879317/hayvanlar.rar
  2. Fatih Coşkun

lalezar koleji logolar ve ilanlar

güzel çalışmalar başarılar diliyorum
  3. Fatih Coşkun

Araç Giydirme Programı Car'n Truck 2008 BURADA

Paylaşım için teşekkürler
  4. Fatih Coşkun

coreli öğrenmek istiyorum nereden başlamalıyım?

Corel derslerini takip edebilirsiniz ayrıca Corel draw hakkında takıldığınız herşeyi sitemizdeki corel soru ve cevapları kısmından sorabilirsiniz...
  5. Fatih Coşkun

Eylül ayı yarışma sonuçları

Dereceye giren ve birinci olan arkadaşı tebrik ediyorum
  6. Fatih Coşkun

Konulara Abone Olarak Yazılan Mesajlardan Anında Haberdar Olun ( Resimli Anlatım )

benim zorluk çektiğim işlemlerden biriydi bu kadar ayrıntılı anlattığınız için ayrıca teşekkür ederim elinize sağlık Abdullah bey
  7. Fatih Coşkun

Illustratorde Yazıya Efekt ve Stil Uygulama (Resimli Anlatım)

Elinize sağlık yaşar bey ders için teşekkürler
  8. Fatih Coşkun

Merhabalar Efendim

hoşgeldiniz umarım kalıcı ve aktif olursunuz iyi forumlar
  9. Fatih Coşkun

Reklam İçin Çalışmam

Temizliğin şekli yazısında türkçe karakterler yok 3 tl den başlayan fiyatlara alaksız bir yerde ve yazı karakterleri zemine göre ince kalmış buralar için humanist ve swiz switt ve fatura yazı karakter grubunu önerebilirm işin biraz toparlanmaya ihtiyacı var ne nerede ne için aramak...
  10. Fatih Coşkun

Reklam İçin Çalışmam

anladığım kadarıyla a5 e yan olarak hazırlayacaksınız https://www.grafikerler.org/corel-draw-dersleri/14534-corel-draw-da-onlu-arkali-brosur.html burdaki dersteki efektlere bir göz gezdirebilirsiniz işinize yarayabilir
  11. Fatih Coşkun

lalezar kolej "logotype"

benimde hoşuma 1 gitti dahada estetik hale getirilmeli mesela üste lk daha da bütünleşebilir el yazıda olabilir alttaki fontta onlara uygun daha estetik olabilir ve renkler renklerle biraz oynamalısınız siyah çok koyu kalmış
  12. Fatih Coşkun

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

@abuzer xx corel x4 e ben alışamadım o yüzden 13te kaldım coreli açarken F8e basın karşına biz yazı çıkacak ve tamam deyin bu corelin bütün ayarlarını sıfırlayacak birde o şekilde deneyin bakalım düzelcek mi bütün işlerde mi kasıyor yoksa sadece bir işte mi bu başınıza geldi eğer sadece bu...
  13. Fatih Coşkun

Cool Designs-ai

muhteşemler insan daha bakarken ben bunları nerelerde kullınırım diye içinden geçirmeye başlıyor grafikeri tetikleyen bir paylaşım olmuş teşekkürler figen hanım
  14. Fatih Coşkun

Tarık AKSU_Lalezar Koleji_Logo Type + Gazete İlanı

Gri fonu biraz açın tamamdır bence süper bir çalışma logo olsun konsept olsun süper eğer böyle bir okul olsa bende müdürü falan olsam direk budur derim diğer yarışmacıları çok zorlayacaksınız:)
  15. Fatih Coşkun

Aşk-ı Memnu Dizisine Bir Çikolata Çalışması

:D Güzel bir çalışma olmuş bu çikolatayı çıkartan bence çok satar herkes yemek ister:D
  16. Fatih Coşkun

Balyoz Çizimi (Resimli Anlatım)

Sağlam gidiyorsun yaşar abi yavaş yavaş sindire sindire Senden artık daha karmaşık ve değişik objeler bekliyoruz :)
  17. Fatih Coşkun

Not Kağıdı Çizimi (Resimli Anlatım)

Haklısın yaşar abi en büyük teşekkür hazırladığın dersin karşısında bende böyle yaptım diyerek örnek paylaşılması olsa gerek
  18. Fatih Coşkun

illüstrasyonlarım - murattanhu

Sayın murattanhu öncelikle bende hoşgeldin demek istiyorum hepsi birbirinden güzel çalışmalar hele Moço ve cikcike bayıldım başarılarınızın daim olması dileğiyle
  19. Fatih Coşkun

Aşı kartı çalışması

beğenmenize sevindim arkadaşlar elimden geldiğince sade yapmaya çalıştım resim yerine klipart kullanarakda sadeliğin yanına şirinlikte eklemiş olduk ortaya bu çıktı değerlendirmeniz için teşekküler
  20. Fatih Coşkun

corel draw da önlü arkalı broşür hazırlama

ilke göre gerçekten fena değil tek eksik yazı düzeni ve karakter seçmesi odakar Başarılar diliyorum
Yukarı Alt