Arama sonuçları

1. Fatih Coşkun

Radyo hayat logo

bencede play düğmesine benzetebilirsiniz daha anlamlı olacaktır
  2. Fatih Coşkun

Avar Metal Logo....

karakter olarak sağlam durmuş bence çok iyi abartıdan uzak ve sağlam basan bir çalışma olmuş tebrikler
  3. Fatih Coşkun

Hayat logo

tamam işte bu logyu kullanın en ezaından diğerleri kadar abartı değil daha sade
  4. Fatih Coşkun

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

arapça yazı karakteri var ama nekdar doğru sonuç veriyor bilmiyorum yazdıktan sonra muhakkak bilen birine kontrol ettirmelisniz
  5. Fatih Coşkun

HafizeAna tabela mabela

fazla efekt kullanmışsınız anadolu kadının gözlerinide yapsanız gülen bir yüz ortaya çıkacaktır buda daha samimi bir çalışma olur başarılar
  6. Fatih Coşkun

Hafizeana sut tatlilari icin Logo calismasi

diğer çalışmalarıda bu logo özerinden yaparsanız yaşar beyin yazmış olduğu linke tıklıyarak neleri daha yapmanız gerektiğini öğrenebilirsiniz bide üsteki kuşağın sağ ve sol yanları olipsin altında kalsa nasıl olur kuşak olipsi kapsamış olur üstünde olmazda olips ve kuşak bütünleşmiş olur...
  7. Fatih Coşkun

2500 Adet PC Font Bir kısmı türkçedir

paylaşım için çok teşekkürler repinizi yolladım
  8. Fatih Coşkun

Öztar Lojistik (Kurumsal K.)

elinize sağlık cengiz bey renkleri ve gölgelendirmeli çok iyi yakalamışsınız buda tipografinin size verdiği bir nimet olsa gerek
  9. Fatih Coşkun

hafizeana logo,cephe tabela,iç mekan ışıklı tabela

eline sağlık başarılar dilerim hafize kımı haraketli ana kısmı biraz sade kalmış gibi onun üstüne yada altına f den bir uzantı yapsan yada h den bir uzantı daha güzel olabilir belki
  10. Fatih Coşkun

Osmanlı Nargilesi...

haklısın yana yana hangisi iyi belli olmaz
  11. Fatih Coşkun

Hayat Katkılarıyla ae yazılım logosu

ae nin birleştirme yerlerinde bir sorun var sanki ae kareye tam ortalanmamış ve dıştaki kareye göre çok ufak kalmış gri ve turuncu yakışan renkler renk seçimleriniz güzel kolay gelsin
  12. Fatih Coşkun

EminSÜTCÜ-HAFİZEANA YENİ

daha önce dediğim gibi sadece güzel bir yazı karakteri bile işinizi görebilir mesela bu şekilde sadece karakter ilk başta işi yapacağınız firma yada herneyse ona uygun karakter seçimi yapın siz kovboy filmlerindeki karakteri kullanmışsınız iyi kötü çirkin gibi olmuş hafizeana silahları...
  13. Fatih Coşkun

Osmanlı Nargilesi...

gerçi yapılmış bitmiş bir çalışma ama nargile yerine bir duman efekti olabilirdi yoksa o renk zemini bomboş bırakmak bencede ot gibi olur
  14. Fatih Coşkun

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

bencede öncelikle baskıyı yapacak matbaa ile görüşüp ona göre başlamalısınız resimleri cmyk 300 dpi yapmanız yeterli
  15. Fatih Coşkun

Emin SÜTCÜ-YELKEN CİTY

haklısınız biraz daha üsturupla yazamalıydım ama ben logoya değil onun altında ki çok güzel olmuş mesajına takıldım biraz ondanan bu sözler çıktı
  16. Fatih Coşkun

Emin SÜTCÜ-YELKEN CİTY

yanlış gördüğünüz yerleri dile getirip yardımcı olmak daha iyi bence güzel olmuş, çok beğendim, örneklere bir göz at gibi söylemler mesaj doldurmak içindir okadar
  17. Fatih Coşkun

EminSÜTCÜ-Hayat Productıon LOGO

eminbey çalışmalarınızın neredeyse hepsinde benzer düz sivri karakterler kullanıyorsunuz birazdaha geniş olmanızı tavsiye ederim hayat okunaksız olmuş madem a a ları ön plana çıkartmak istiyorsunuz A A ları büyük yapın a ların ortasını boşaltın (yani Ters V) kullanabilirsiniz A A ları...
  18. Fatih Coşkun

Hafizeana logo çalışması |EMNSTC

i nin üzerinde Alaattin in lambasından çıkan hafizeana sanırsam yanlız o suratı görenin tatdı kaçar çığlık 3 gibi illa hafizeana resmi bulmak zorunda değilsiniz güzel bir yazı karakteri bile işnizi görebilir
  19. Fatih Coşkun

Bu da benim logo çalışmam

yorum yapılmasını isityorsanız yapayım ama bu bir yarışma fazla yorum yapmak istemiyor insanlar hafizeana yazı karakterini değiştirmelisiniz yukarıdaki h harfi sanki camdan çocuklar taş atıp kırmışlar gibi duruyor renk seçiminizi beğnedim bence bu renklerde daha canlı çalışmalar yapın bu...
  20. Fatih Coşkun

Emin SÜTCÜ-YELKEN CİTY

yelken mi elken mi başını sudan çıkarmış bir köpekbalığı görüyorum ben y nerede bulamadım hayalinizdeki yazı karakterinin araları çok açık ve not gibi değilde başlık gibi duruyor yelken denizden olur bu yüzden bu kadar sert bir yazı karakterini niye seçtiniz onuda anlamadım daha yumuşak bir...
Yukarı Alt