diğer çalışmalarıda bu logo özerinden yaparsanız yaşar beyin yazmış olduğu linke tıklıyarak neleri daha yapmanız gerektiğini öğrenebilirsiniz
bide üsteki kuşağın sağ ve sol yanları olipsin altında kalsa nasıl olur
kuşak olipsi kapsamış olur üstünde olmazda olips ve kuşak bütünleşmiş olur...
eline sağlık başarılar dilerim hafize kımı haraketli ana kısmı biraz sade kalmış gibi onun üstüne yada altına f den bir uzantı yapsan yada h den bir uzantı daha güzel olabilir belki
ae nin birleştirme yerlerinde bir sorun var sanki ae kareye tam ortalanmamış ve dıştaki kareye göre çok ufak kalmış
gri ve turuncu yakışan renkler
renk seçimleriniz güzel kolay gelsin
daha önce dediğim gibi sadece güzel bir yazı karakteri bile işinizi görebilir
mesela bu şekilde sadece karakter ilk başta işi yapacağınız firma yada herneyse ona uygun karakter seçimi yapın siz kovboy filmlerindeki karakteri kullanmışsınız iyi kötü çirkin gibi olmuş hafizeana silahları...
yanlış gördüğünüz yerleri dile getirip yardımcı olmak daha iyi bence
güzel olmuş, çok beğendim, örneklere bir göz at gibi söylemler mesaj doldurmak içindir okadar
eminbey çalışmalarınızın neredeyse hepsinde benzer düz sivri karakterler kullanıyorsunuz
birazdaha geniş olmanızı tavsiye ederim
hayat okunaksız olmuş madem a a ları ön plana çıkartmak istiyorsunuz A A ları büyük yapın a ların ortasını boşaltın (yani Ters V) kullanabilirsiniz
A A ları...
i nin üzerinde Alaattin in lambasından çıkan hafizeana sanırsam
yanlız o suratı görenin tatdı kaçar çığlık 3 gibi
illa hafizeana resmi bulmak zorunda değilsiniz
güzel bir yazı karakteri bile işnizi görebilir
yorum yapılmasını isityorsanız yapayım
ama bu bir yarışma fazla yorum yapmak istemiyor insanlar
hafizeana yazı karakterini değiştirmelisiniz
yukarıdaki h harfi sanki camdan çocuklar taş atıp kırmışlar gibi duruyor
renk seçiminizi beğnedim bence bu renklerde daha canlı çalışmalar yapın bu...
yelken mi elken mi
başını sudan çıkarmış bir köpekbalığı görüyorum ben y nerede bulamadım
hayalinizdeki yazı karakterinin araları çok açık ve not gibi değilde başlık gibi duruyor
yelken denizden olur bu yüzden bu kadar sert bir yazı karakterini niye seçtiniz onuda anlamadım
daha yumuşak bir...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.