Arama sonuçları

1. Fatih Coşkun

Kşisel logo-deneme

Bencede çok fazla görsel var Hasan beyin dediklerini yaparsan daha güzel bişeyler çıkabilir kolay gelsin
  2. Fatih Coşkun

Selena 2009 Katalog Çalışması

Güzel bir iş çıkarmışsınız ben burdayım ve kaliteli ellerdem çıktım diye bağrıyor elinize sağlık
  3. Fatih Coşkun

18 adet ateş görseli

gerçekten sıcak ve kaliteli bir paylaşım olmuş teşekkürler
  4. Fatih Coşkun

Toplu Resimler İçin Çerçeveler

bu güzel paylaşım için teşekkürler defne hanım
  5. Fatih Coşkun

Global Tekno ( Karton Çanta)

Aynen katılıyorum firma çok geri planda olmuş sarıda pek iç açıcı gelmedi doğrusu bence üzerinde biraz daha çalışılmalı
  6. Fatih Coşkun

farklı yerlerde kullanabileceğiniz manzara resimleri

Teşekkürler repini gönderdim :)
  7. Fatih Coşkun

ARTI+ Maket - A dan Z ye... Kurumsal kimlik çalışması

bencede renkler daha canlı olabilirdi anteti zarf ve kartvizit elden geçirilmeli diye düşünyorum yazı ve şekil ebatları orantısız geldi
  8. Fatih Coşkun

Yüksek Kalite Layerlı PSD Görseller - 1

Paylaşım için teşekkürler bunlar çok iyi
  9. Fatih Coşkun

İllustrator da Kompozisyon Oluşturma - 002

teşekkür edeim Buzgibi ilgin için ancak ben yaptığınız çalışmayı göremiyorum şuan :( eminim çok hoş olmuştur ellerinize sağlık... Harbi baya emek vermişsiniz ve süper olmuş demekki herşey hazır vektör kullanmak değilmiş daha iyisini kendimizde yapabilirmişiz teşekkürler dilek hanım +...
  10. Fatih Coşkun

Tarık AKSU_Logo Type_Vol.1

logo yapmayı ve logo yorumlamayı çok seven bir insan olarak şöyle söyleyebilirim hepsi biribirinden farklı çalışmalar renk tonları olsun duruşları olsun birbirinin kopyası bir çalışma göremedim buda hayal gücünüzün genişliğini gösteriyor ve harflerde obje kullanmalarını çok beğendim...
  11. Fatih Coşkun

logo çalışmam yorumlarınızı bekliyorum

büyük çalışmalarda iyi olabilir fakat bir kartvizit yaptığınızda e deki bayan resmi ne kadar belli olur onu bir denemek lazım
  12. Fatih Coşkun

Altın Portakal Afişi

portakal kopartılabilir ama parçalanma efekti verebilirsin ve portakal dilim büyüklükleri aynı olabilir düşünce güzel fakat üzerinde biraz daha çalışırsan çok daha güzel şeyler çıkabilir mesela portakalı altın renginde yapabilirsin
  13. Fatih Coşkun

Logo tasarımı-deneme

çizgilerin kalınlığı ve arkadaki renk tonu olayı bitirmiş sade ve şık bir çalışma olmuş bu logo hakında daha farklı neler yapılabilir ve denenebilir derseniz h ve a farklı yüksekliklerde onları aynı yüksekliğe getirip denenbilir h ve a nın çizgileri aynı hizada olabilir h ve a nın...
  14. Fatih Coşkun

Yeni Tasarımlarım Fikir Almak İçin Mutlaka Bakınız (Musul Günlüğüm)

Eline sağlık hakan açılar renkler tonlamalar gene harika bir iş çıkarmışsın çalışan demir paslanmaz misali boş durmuyorsun
  15. Fatih Coşkun

Sanayi Bakanı'ndan GSM operatörlerine uyarı

bide şu Türk telekoma el atsalar konuşmasan bile garanti 20 tl yi buluyor faturalar
  16. Fatih Coşkun

Herkese Merhaba.

aramıza hoş geldiniz inşaallah daimi ve kalıcı olursunuz ki siz bizle biz sizle birşeyler paylaşıp hep beraber biz oluruz
  17. Fatih Coşkun

2. logotype çalışması

ha tek başına çok saçma kalmış bence hafizeanayaı orda kullanın süt tatlılarını da altta oval geçiş yapın ve sağ ile soluna bir çizgi yapın mutlu bir yüz ifadesi vermeye çalışabilirsiniz
  18. Fatih Coşkun

Beyşehir kent rehberi kitapçık kapak tasarımı

beyşehir yazı topluluğu güzel olmuş erkin beyin dediğide uygulanabilir benim bu çalışmada gözüme batan tek yer kapak siyah olacak bence lacivert iç kısımla dış kapağın siyah olması pek uyuşmamış orda farklı renkler deneyebilirsiniz benim daha önce başıma gelmişti prova çıkış almadan baskı...
  19. Fatih Coşkun

Hayat afiş

yönetici arakadaşlardan bir ricam olacak emin sütçüye bir galeri açılsa bütün çalışmaları tek bir yerde toplansa daha iyi olmaz mı ben yorum yazmaktan yoruldum en azından hepsini tek kalemde yorumlarız yada emin bey her işini ayrı sayfalar açarak yapmasa tek bir başlık altından devam etse...
  20. Fatih Coşkun

Hayat İnşaat

diğer arkadaşlarında dediği giib bu inşaat logusu değil değişik birşeyler yapabilmek için kendinizi fazla kasıyorsunuz bukadar abartıya gerek yok hayat sağlam bir karkter bulun ve sadece hayat sabit kalsın diğer yerleri değiştirin mesela hayat inşaat, hayat radyo, hayat market gibihem...
Yukarı Alt