Arama sonuçları

1. Fatih Coşkun

Yağlı boya resimlerimden...

Elinize sağlık Günel hanım gerçekten gözlerimizin pasıl silinde desek yeridir
  2. Fatih Coşkun

İstek: Huzurevi broşürü için yaşlı insan resimleri

elimde 3 adet yüksek çözünürlüklü yaşlı resmi var yüklüyorum http://rapidshare.com/files/285931848/ya__lae_.rar
  3. Fatih Coşkun

Resimlerinize gelişmiş ışık efektleri verin

Teşekkürler indiriyorum
  4. Fatih Coşkun

Kolej katalog çalışması

Elinize sağlık tarık bey anaokulu olduğu için çocuklar durabilir sonuçta çocuklara hitap eden birşey olduğu için onların da ilgisini çekecek birşeyler olmalı
  5. Fatih Coşkun

Arka Plan Yapımı (Resimli Anlatım)

Çok güzel olmuş yaşar abi eline emeğine sağlık kolay + pratik + rep:)
  6. Fatih Coşkun

walt disney karakterleri

Link yenilendi yeni link aşağıda http://rapidshare.com/files/285929813/cocuk__53_.rar
  7. Fatih Coşkun

hafizeana-logotype-cephe tabela-iç mekan ışıklı tabela

@venüsprensesi üyeliğinizi silmeniz isabet olmuş çünkü konuyu bilmeden atlayanlara laf anlatacak kadar vaktimiz yok
  8. Fatih Coşkun

Sus yapan hemşire

Bu hemşirenin karşısında ne denir SUSTUM:)
  9. Fatih Coşkun

hediye kutuları

Paylaşımlarınız hep farklı ve bizim arşivlerde olmayanlar bunun için size ayrıca Teşekkür Ederim devamını bekliyoruz takipteyiz
  10. Fatih Coşkun

Yüksek kalitede billboard tabela resimleri

bunlar herkesin arşivinde bulunması gereken görseller teşekkürler
  11. Fatih Coşkun

Yüksek çözünürlükte kivi, portakal suyu, pizza ve pizzacı resimleri

bu harika resimleri bizlerle paylaştığınız için çok teşekkürler nob
  12. Fatih Coşkun

Gothic Glamour

Evet matın içinde canlı renkler bence bu şekilde güzel olmuş elinize sağlık cengiz bey
  13. Fatih Coşkun

Autumn

renk seçimi gerçekten başarılı tebrikler inan bey
  14. Fatih Coşkun

HafizeANA

güzel çalışma yarışma konusunu tam okursanız bunlara iç mekan tabelası falanda yapılacak onlarıda bitirip yarışmadaki yeriniz alın derim...
  15. Fatih Coşkun

Hafizeana tasarım <1> <2> <3> Son Çalışmam

Yazı karakteri çok şirin durmuş insannın içini açıyor yandaki insan görseline bişeyler yapın bence kaldırın yada değiştirin yada sadece ismi kullanın bu karakter iş görür ve bunun üstünde durun derim
  16. Fatih Coşkun

Vista mı Windows 7 mi?

Ben hala xp den yanayım gerçi 98 kullanırken xp yede zor geçmiştik :) vistayı zaten hiç beğenmemiştim sanırım 7 herkes için uygun bir seçenek olacak
  17. Fatih Coşkun

Boyama Grubu (Resimli Anlatım)

Yaşar abi pratik ve kullanışlı bir yöntem bizimle paylaştığın için teşekkürler
  18. Fatih Coşkun

Hafizeana Süt Tatlıları Çalışması

farklı bir çalışma elinize sağlık emre bey başarılar dilerim
  19. Fatih Coşkun

HafizeANA

benim gördüğüm f ve t harfleri hafize anayı çağrıştıracak bişey göremedim bence biraz daha üzerinde çalışmalısnız ve vakit fazla klmadı ay sonu bu ayın yarışması bitiyor
Yukarı Alt