Arama sonuçları

1. Ozgul

ps su efektiyle kıyafet giydirme

Uzun zamandır çalışmalarınızı paylaşmıyordunuz. Sizi tekrar burada görmek sevindirdi. Emeğinize sağlık.
  2. Ozgul

Bi siteye yaptığım amatör logo tasarımı

Şu "desiNg" olayına takığım.:) DesiGn'dır doğrusu. Ne kadar iyi bir iş çıkarmış olsanız da benim gözümde, avatarında dahi bu hatayı tekrarlayan bir grafiker, aynı şeyi tasarımlarında da tekrarlayacaktır önyargısını oluşturur. Logoya gelince; okun başlangıç noktası B harfi ile sola dayalı olsa...
  3. Ozgul

20 TL ye .gif 400 x68 banner yapabilecek?

@saimoksen Koyu alıntıladığım yerden çıkarılan sonuç, işi yaptıracağınız kişiye güven duymak istemeniz. Peki biz size nasıl güveneceğiz? Hiçbir iletişim bilgisi yok!
  4. Ozgul

Kurşun Kalem

Çocuk, büyükbabasının mektup yazışını izliyordu. Birden sordu : "Bizim başımızdan geçen bir olayı mı yazıyorsun? Benimle ilgili bir hikâye olma ihtimali var mı? " Büyükbaba yazmayı kesti, gülümsedi ve torununa şöyle dedi : "Doğru, senin hakkında yazıyorum. Ama kullandığım kurşun kalem...
  5. Ozgul

Sevginin gerçek değerini...

Yanlış yapmalı ki insan doğruyu bulabilsin, yalan sevgiyi tatsın ki gerçeğinin değerini görebilsin... Teşekkürler paylaşıma.
  6. Ozgul

Ahmet Ümit - Patasana

Romanın, "insan benliğine yapılan bir kazı" olduğunu sıkça dile getiren Ahmet Ümit, aynı hareket noktasını "Patasana"da da koruyor. Anadolu’nun güneydoğusunu da içine alan ve tarihte Mezopotamya olarak anılan bölge, yüzyıllar boyunca hem kanlı iktidar kavgalarının hüküm sürdüğü çeşitli...
  7. Ozgul

Neden Böyle Olduk?

Kıza ilk kez mi "elinize sağlık, her zamanki gibi yemek güzeldi" lafını dediniz, yoksa kıza kimse o lafı demedi de bir tek siz mi dediniz? Her iki durumda da şaşkınlıktan doğan tepkisizliği gayet normal bence. Belki de kızı suçlamak yerine, ona emeğinin hakkını vermeyenlere bakmak gerek...
  8. Ozgul

Sevdiğimiz Sözler

"Çok üşüyorum, dedim.. Dur üstüme bir şey alıp geleyim, dedi... Nasıl yani, üşüyen benim ama, dedim... Tamam işte, içimdesin ya, dedi ve ısındım..." Şems-i Tebrizi
  9. Ozgul

Birkan Deniz - Gollum (Yüzükleri Efendisi) + VIDEO

Gerekli düzenleme yapıldı. Emeğinize sağlık.
  10. Ozgul

Grafikerin Dil Bilgisi

Merhaba sevgili grafikerler.org üyeleri; Son zamanlarda sıkça görmeye başladığım ve beni çok rahatsız eden bir konuya değineceğim. Yeni üyelerimizin hiç dikkat etmedikleri, belki de gözlerinden kaçırdıkları,tasarımın temel taşlarından biri olan dilin kullanımı. Dille ilgili bir çok konu...
  11. Ozgul

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın grafikerler.org! Keyifli sabahlar...
  12. Ozgul

Günün Sözü

Ben gelenlere de teşekkür ediyorum. Aklıma gelmişken eklemek isterim, Lao Tzu'nun çok sevdiğim şu sözünü: "Tanrı size istediğiniz insanları değil, ihtiyacınız olan insanları verir. Öyle ki bu insanlar size yardım edecek, sizi incitecek, acı verecek, sizi terkedecek, sizi sevecek ve olmanız...
  13. Ozgul

Yardım: Skew

"Effect - Distort & Transformation - Free Distort "yolunu izleyebilirsiniz.
  14. Ozgul

Tasarımcılara Söylenen Bahaneler - Bu başlıkta topluyoruz :) Haydi bakalım..

Yazılımcılarla görüşme yapan patronumun sıkça kullandığı sinir bozucu cümlecik: "Ben sana corel'de vektörel tasarımı vereceğim, sana sadece kodlamak kalacak"!!!
  15. Ozgul

Nur Sepeti Logo

@ozgars Ne kadar güzel bir başlangıç! Keşke şuraya ilk çalışmamdır şeklinde yaptıkları işleri koyan arkadaşlarımız da ön araştırmalarını yapıp ondan sonra buraya koysalar. Böylece ilk olumsuz eleştiride umutsuzluğa düşmeden, neyin ne olduğu hakkında az çok bir fikir edinmiş olarak, daha güzel...
  16. Ozgul

Ford MustanG 3D

Süper olmuş, emeğinize sağlık.
  17. Ozgul

birkaç resim de ben ekliyim belki beğenen çıkar...

Çalışmalarınızı ilgiyle takip ediyorum, emeğinize sağlık..
  18. Ozgul

Picardes WebArayüzü (Photoshop Çalışması)

Geliştirilmesi gerek, bu haliyle çok da işe yarayacağını düşünmüyorum. Kolay gelsin..
  19. Ozgul

Sevdiğimiz Sözler

"Zayıf olan, hiçbir zaman bağışlayamaz. Bağışlamak büyük insanların bir erdemidir." Gandhi
  20. Ozgul

Otomotiv Kartvizit Çalışması

"Rüstem Ayar" yazısına farklı şeyler denenebilir mi diye düşündüm ama en oluru yine yaptığınız şekli sanırım. Gayet güzel, emeğinize sağlık..
Yukarı Alt