Arama sonuçları

1. Ozgul

İlk Web Site Tasarımım (Anasayfa)

Bir cafe için fazlasıyla sönük. Verdiğim bağlantıdaki siteleri incelemenizi öneririm. Özellikle renkler, fontlar, ürün yerleşimi için bir fikriniz oluşsun. Yeni baştan yaptığınız tasarımı tekrar burada paylaşırsanız tekrar inceleme olanağımız olur. Yemek Siteleri Kolay gelsin.
  2. Ozgul

siz hangisini kullanıyorsunuz?

Aynen... a) Google Chrome
  3. Ozgul

Bu resimdeki Brush'ı nasıl bulabilirim ?

Polka noktaları diye geçer, aramanızı bu yönde yapabilirsiniz: Polka Noktaları
  4. Ozgul

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın, keyifli sabahlar, keyifli tasarımlar.:)
  5. Ozgul

GünaydınLar HoşçakaLLar

Şener Abi, söyle o cine beni öne alsın.:)
  6. Ozgul

GünaydınLar HoşçakaLLar

Haftada bir gün de olsa metroda oturabilmek ne kadar keyifli.:) Ben de haftasonları çalışmamak istiyorum!!! :) Günaydın, keyifli sabahlar grafikerler.org.:)
  7. Ozgul

başarının sırrı...

Müthiş bir hikaye, teşekkürler kemal_mert07.:)
  8. Ozgul

Site Tasarımı İpuçları ve Sırları

İyi bir tasarımın önemi: Web siteleri içerik ve görsellik olarak değerlendirilir. İçeriğiniz ne kadar iyi olursa olsun, eğer görsel tasarımınız hoş değilse ziyaretçiler sayfanızdan rahatsızlık duyacaklardır.Hiç kimse her gözün aynı zevki paylaştığı web tasarımları yaratma becerisi ile dünyaya...
  9. Ozgul

Yaratıcılığınızı Körüklemenin Yolları

Makalenin devamı niteliğinde bir kaç not daha: Yaratıcı Kalmak İçin İpuçları Bir tasarımcı için en önemli durumlardan, hatta görevlerinden biri de mümkün olduğunca yaratıcı olmak, ve tasarımlarını özgün şekilde üretmektir. Peki daima yaratıcı kalmak mümkün mü, mümkünse neler yapmalı kısaca göz...
  10. Ozgul

Espas Açmaca

Rica ederim. Göz alıştıkça %100'ler de çoğalmaya başladı.:)
  11. Ozgul

Comic Sans'ın Acıklı Hikayesi

Comic Sans’ın Acıklı Hikayesi Kimilerinin bayıldığı, kimilerinin ise nefret ettiği, dünyanın belki de en bilinen fontu nasıl ve kim tarafından ortaya çıkmış? Comic Sans ya da Comic Sans MS olarak bilinen font, serifsiz el yazısını ve çizgi roman fontlarını andıran tipiyle dünyanın en çok...
  12. Ozgul

Yaratıcılığınızı Körüklemenin Yolları

Yaratıcılığınızı Körüklemenin Basit Yolları Daha önce tasarımcılar için yaratıcılık ve motivasyon üzerine bir kaç kelime etmiştim. Bu kez daha da efektif bir kaç yöntemle, çalıştığınız projeleri baharatlamanın ya da bloke olduğunuz zamanlardan kurtulmanın yollarına göz atalım. Sınırlar Çizin...
  13. Ozgul

İnsan neyi dinliyorsa, onu işitir....

Ana fikrin farklı bir versiyonu: Düşüncelerin gerçekliğindir, ne düşünüyorsan onu yaşarsın. Teşekkürler paylaşıma.
  14. Ozgul

Bilgilerinizi Her Yerde Paylaşmayın :)

Güvenli internet bankacılığı adına yapılmış çok güzel bir iş. İnternette dolaşanlar hayatınızı, hatta yüzünüzü bile elinizden alsaydı panikler miydiniz? Bakın kişisel datasını paylaşan bir kurban kendisi ile karşılaşınca nasıl tepki vermiş.
  15. Ozgul

Koç Çağdaş Sanat Müzesi

Kesinlikle çok heyecan verici! Mimarlık bürosu Grimshaw, İstanbul’da yapılacak olan yeni çağdaş sanat müzesi Koç Contemporary’i tasarlamaları için Vehbi Koç Vakfı tarafından seçildiklerini duyurdular. 2016’da halka açılması beklenen Koç Contemporary için belirlenen yer ise, Avrupa’nın en dinamik...
  16. Ozgul

TBWA/İstanbul Adlove Projesi

TBWA \ Istanbul’dan ilginç bir stajyer seçimi. Bir nöroteknoloji uzmanı ile çalışan ajans tüm dünya tarafından çok beğenilmiş reklamları stajyerlere göstermiş. Ve stajyerlerin bu yaratıcı alana duydukları tutku, aşkı ve içlerindeki heyecan bilimsel olarak sayısal verilere dökülmüş. Stajyerler...
  17. Ozgul

...Bıdı Bıdı...

Selamlar, keyifli tasarımlar.:)
  18. Ozgul

ultra-mega mock-ups set 2,6 GB. / böylesi konuşulmadı bile...

İndirebilmek yeni nasip oldu, muazzam bir paylaşım. Teşekkürler.
  19. Ozgul

Fotoğrafik Alfabe - Burcu Çeliksarp

@Aslı SAYILIR Ben de çok keyif aldım, teşekkürler.:) @Hasan DİLSİZ Kesinlikle. Aklıma nedense şu laf geldi: "Urfa'da Oxford vardı da biz mi gitmedik?" Oxford'un gelmesine gerek yok, işte tırnak makası işte sonuç!:) @Sarp111 Size de... @Murat VARDAR Zevkle Murat abi, araştırmaya devam. Tipografi...
Yukarı Alt