Arama sonuçları

1. Ozgul

Karakalem Video Eğitim

İndirmedim ama mükemmel bir kaynağa benziyor. Kara kalem çizimi öğrenmek isteyenler için çok güzel bir fırsat.:) Teşekkür ediyorum..
  2. Ozgul

Mr Chickpea ve Arkadaşları

@Sarp111 Çalışma bana ait değil, lütfen görsellerin üstündeki açıklamayı da okuyunuz.:)
  3. Ozgul

Yeni ve Yeniden Web Arayüz Çalışması

Güzel işler, emeğine sağlık Emre.:)
  4. Ozgul

Mr Chickpea ve Arkadaşları

Mr. Chickpea ve arkadaşları, New York’ta yaşayan illüstratör Sadi Tekin‘in beyaz leblebilerden yarattığı bir karakter serisi. Çeşitli yüz ifadeleri çizdiği leblebi karakterlerini New York’u fon alarak fotoğraflıyor ve ortaya bu eğlenceli ve neşeli işler çıkıyor.
  5. Ozgul

Font istek

http://www.photobusturkey.com/Resimler/FirmaLogo/Dogu_Karadeniz_Ekspres_Logo.png Bağlantıda görülen Doğu Karadeniz Expres logosunun fontuna ihtiyacım var, elinde olanlar paylaşırsa memnun olurum. Teşekkürler.
  6. Ozgul

Espas Açmaca

Başlık konusunda kararsız kaldım, nihayetinde yapacağımız şey harfler arası boşlukları ayarlamak. Ben oynarken çok keyif aldım, bakalım sizler de beğenecek misiniz? :) http://type.method.ac/#
  7. Ozgul

Fotoğrafik Alfabe - Burcu Çeliksarp

Tasarım öğrencisi Burcu Çeliksap’ın “Fotografik Alfabe” projesi, tırnak makası boyutunu geçmeyen metal ve beyaz plastik objelerle yarattığı gölge harflerden oluşuyor. Projenin amacı her gün gördüğümüz veya kullandığımız şeylere farklı bir perspektif ile yaklaşmak. Çeliksap bunu da, bazı objeleri...
  8. Ozgul

Sevdiğimiz Sözler

"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." Kim demişse güzel demiş, fakat çoğu kişi sorgulamayı suçlamak ve yargılamakla eşdeğer görüyor. Önyargısız, tamamen tarafsız bir şekilde sorgulayabilsek eminim daha kolay anlaşırız.
  9. Ozgul

Web Arayüz Tasarımlarım

Hazır template'leri uyarlamışsınız anladığım kadarıyla. Uygulama güzel, emeğinize sağlık...
  10. Ozgul

Tipografinin Tarihçesi (Minik Bir Video)

Teknolojinin popülerleşmesiyle beraber tipografi dünyası artık herkesin zevk aldığı bir şey haline dönüşmeye başladı. Fontlar dünyası aslında biraz alkol ile benzeşiyor, herkes tarafından seviliyor fakat pek azı bu konuda gerçekten bir şeyler biliyor. Bu noktada işe Yukon asıllı tasarımcı Ben...
  11. Ozgul

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın, keyifli sabahlar, keyifli tasarımlar...:)
  12. Ozgul

Web Site Sunum Mock Up Set

Güzel paylaşım, teşekkür ediyorum.
  13. Ozgul

Sevdiğimiz Sözler

“Kim mutlu edebilir seni, sen hazır değilsen? Kim yıkar, yıpratır sen izin vermezsen? Kim sever seni, sen kendini sevmezsen?” Friedrich Nietzsche
  14. Ozgul

mock-up mega set 1,3 GB. / böylesi verilmedi

@grafiker Biliyorsunuzdur mutlaka ama hatırlatmak isterim: İyilik; karşılık beklenmeden yapıldığında değerli olur. :) Emeğinize sağlık...
  15. Ozgul

A5 arkalı önlü / paylaşım olsun...

Güzel iş, emeğine sağlık abi.:)
  16. Ozgul

...Bıdı Bıdı...

Hayırlı Ramazanlar, hayırlı günler.:)
  17. Ozgul

Marketler için Broşür Çalışmam

@aliimm07 Çalışmanın psd (?) olduğu sonucuna nereden vardınız? :) :allalla:
  18. Ozgul

...Bıdı Bıdı...

Rica ederim. Youtube'un önerilenler kısmında rastladım Edvin Marton'a. Çözmüş zevkimi, bir tane daha sizlere... Dinleyip de coşmamak mümkün değil.:)
  19. Ozgul

...Bıdı Bıdı...

Günaydın, keyifli sabahlar.:)
  20. Ozgul

Corelde Birden Fazla Nesneyi Tek Komutla İstediğiniz Ölçüde Değiştirme

@Kürşad Çakır Multiresize gerçekten de çok kolaylaştırıcı bir makro. Zamanında çok kullandım ve önerdim. Yalnız minik bir detayı hatırlatmakta fayda var. Yeniden ölçülendirilecek nesneler Ctrl + F ile seçili hale getirilir daha sonra makro seçilerek işlem yapılır.
Yukarı Alt