Arama sonuçları

1. Emre ÇETİNER

Herkese Merhaba

@Berke Savas Merhaba aramıza hoş geldin aradığın tüm soruların cevabını bu forumda bulabilirsin. İyi paylaşımlar.
  2. Emre ÇETİNER

Acil Yardım | Logo Gif Sorunu

Logoyu (.swf) formatında kaydet. Daha sonra swfobject diye araştır ve o şekilde siteye entegre edersen daha sağlıklı.
  3. Emre ÇETİNER

Wordpress sorunu..

@Emre Şerim Görünüm > temalar tıklayınız. Tema görselinin altında özelleştiri tıklayın. Sol menüden en altta bulunan sabit ön sayfayı tıklayın. Ön sayfa görünümleri sabit bir sayfa işaretleyin. altta bulunan ön sayfa ve yazı sayfanızı belirleyin.
  4. Emre ÇETİNER

Freelance xhtml ve web tasarım

Çalışmalarını pm yolu yerine forumda paylaşsanız hem müşteriler açısından hemde sizi tanımamız çalışmalarını görmemiz açısında iyi olurdu. Forumda bir çok kişi tarafından çalışmalarını olumlu olumsuz yorumlar ile görüşler alabilir. Bir çok bilgi edinebilirsiniz.
  5. Emre ÇETİNER

Sönmezler ınsaat kartvizit calısması

1. çalışma daha uygun gibi gözüküyor. web site adresindeki ö harfini o olarak yazarsanız sanırım daha doğru olacaktır. İnsanlar sönmezlerinsaat.com yazdıklarında süprizle karşılaşmamaları için. Aslı hanımın bahsettiği adres puntolarını küçültürseniz daha göze hitap eden bir çalışma olacaktır.
  6. Emre ÇETİNER

Galatasaray Adına Sneijder Facebook Kapak Fotoğrafı

Renkli kişilik ve iyi bir futbolcuyu ülkemizde ve galatasarayımızda görmek büyük mutluluk. Güzel çalışma içinde ayrıca tebrikler.
  7. Emre ÇETİNER

Türkiye'nin İlk ve Tek Tema Merkezi

Güzel düşünülmüş ülkemizde böyle bir çalışma mevcut değildi. Slogandaki ilk tamam da tek olacağını sanmıyorum. Bu tarz bir projenin tutacağını pek sanmıyorum. Emek hırsızının bol olduğu memleketimde 10 15 lirayı fazla gören o kadar uğraşılan emek verilen çalışmaları illegal olarak indirmeyi...
  8. Emre ÇETİNER

Joomla Hata !

php Zip extension paketi kurulu değil joomla nın install klasörünü tekrar at hosta üzerine tekrar kurulum yaparken bu extension paketini seçerek yükle yabancı bir sitede senin gibi aynı sorunu yaşayan biri bu şekilde çözmüş.
  9. Emre ÇETİNER

yardımcı olurmusunuz- web tasarımında resimin monitörlere göre otomatik ayarlanması

Yok doğru anlamışsın sistem o şekilde çalışıyor. Yukarıda sana html kod şeklinde görüntüsünü attım buna bakarak entegre edebilirsin. Bunun dışında id="page-body" bunu ister body ye ister div olsun nerenin id sine page-body yazarsan o elementin arkaplanına o imajı entegre eder.
  10. Emre ÇETİNER

Brandday.net Yarışması Birincisi

Tebrikler Erkan
  11. Emre ÇETİNER

Kaliteli Render Düşük Mb?

@Aslı SAYILIR rica ederim her zaman.
  12. Emre ÇETİNER

@Aslı SAYILIR Ne zaman istersen yardımcı olurum Aslı. Ömer senin çalışmayı hazırladım. Tam ekran çalışıyor pencereyi küçülttükçe gerekli boyutlandırmayı yapıyor. Görmek için buraya indirmek için buraya indirdiğin zip içerisinde fullscreen diye bir klasör var bunun içerisinde video klasörü...
  13. Emre ÇETİNER

@Aslı SAYILIR Haklısın wordpress'in var satılan temaları ama bu full flash bir site wordpress teması yok. Wordpress HTML,CSS,PHP tabanlı bir çalışma o yüzden. Flashı belli alanlarda wordpress'e entegre edebilirsin. Bilgi amaçlı söyledim. Bundan sonra senin projen içinde ufak ayarlamalar...
  14. Emre ÇETİNER

@Ömer Hüseyinoğlu Teşekkür ederim. Bir örnek hazırlayıp buradan indirme linki atarım birazdan. @Aslı SAYILIR Yok Aslı bu Aydınlı Grubun fashionality card'ı için yaptığımız bir site. Wordpressle alakası yok :)
  15. Emre ÇETİNER

Hangi platformu kullanacaksın flash mı?
Yukarı Alt