Arama sonuçları

1. Emre ÇETİNER

Yardımcı olurmusunuz?

@KnuckLes* En basitiyle sana anlatayım. anasayfa,hakkımızda,hizmetler ve iletişim olsun her biri için bir sayfa olmalı ve bu sayfalar arası geçişi sağlayacak linkler ile bağlantı olmalıdır.
  2. Emre ÇETİNER

Web Arayüz Çalışması

Merhaba tasarım olarak daha geliştirilmeli gibi geldi bana. Bu yüzden tasarım anlamında çok değerlendiremeyeceğim ama bazı hatalı yerler hakkında değinmek isterim. Yazılarda imla hataları mevcut. Bu düzenlenebilir çok sorun değil. Logo ile menü arasındaki boşluk çok az. Slayt olarak...
  3. Emre ÇETİNER

Boş Vakti Değerlendirme Deneme Çalışma

iPhone uygulaması olmazsa olmaz.
  4. Emre ÇETİNER

yardımcı olurmusunuz- web tasarımında resimin monitörlere göre otomatik ayarlanması

majorpsychovermiş olduğu cssle yapılabilir 100 bg için onu kullan. Absolute'e gelince. pozisyonu absolute verdiğin objeden bir önceki objeye position:relative vermediğin için pozisyonu belirleyemiyor. Hangi alan içinde pozisyonu aobsolute olacaksa o dışındaki kısma css'de position:relative...
  5. Emre ÇETİNER

Mmt Trade Kartvizit Çalışması

güzel çalışma olmuş ayrıca tebrikler.
  6. Emre ÇETİNER

@Murat Güler Teşekkürler Murat Bey.
  7. Emre ÇETİNER

@Hakan Dağdeviren güzel yorumlarınız için çok teşekkürler.
  8. Emre ÇETİNER

Psd Blog Tasarımı // Yiğit Can Şahin

Merhaba öncelikle sağ taraftaki reklamı daha sonra düşünebilirsin. Üstteki sadece kalsın. Sağ tarafa kategoriler. Etiket bulutu gibi iki blok üst kısımda altında son yazılan yazılar ve en çok yorum alanlar ekleyebilirsin. Sol tarafta yine aşağıya doğru yeni blog yazıları sıralı devam edebilir...
  9. Emre ÇETİNER

@Aslı SAYILIR Teşekkür ederim.
  10. Emre ÇETİNER

Bu fotoğraftaki renklendirmeye nasıl ulaşılır?

Photoshopta Hue/saturation değerleriyle oynayarak yapabilirsin.
  11. Emre ÇETİNER

Erkay Tanıtım Kataloğu

güzel bir çalışma olmuş İsmail Bey elinize sağlık.
  12. Emre ÇETİNER

Çalışma deneme çalışmadır. Boş vakti değerlendirmek amacıyla yapıldı. Değerli yorumlarınıza bırakıyorum.
  13. Emre ÇETİNER

Web Tasarım

Merhaba, Yardımcı olmak isterim. Detaylı bilgi için -> https://www.grafikerler.org/freelance-is-arayanlar/39825-freelance-interface-amp-graphic-designer.html
  14. Emre ÇETİNER

Çocukluğumuzun Oyunları ...

prince of persia :)
  15. Emre ÇETİNER

Bilgisayarda başkai FTP'de başka | Yardım Lütfen

Tarayıcı çerezlerini silip tekrar siteyi açmayı denedin mi?
  16. Emre ÇETİNER

Piktogram Nedir / Sık Kullanılan Ambalaj Piktogramları

Önemli bir paylaşım teşekkürler Erkal Bey.
  17. Emre ÇETİNER

Web Arayüz Çalışmam

Çalışmalarınızı 12 col ya da 16 col grid sistemi üzerinden yaparsanız daha dengeli bir çalışma olacaktır. Genelde bu şekilde çalışma yönetime daha sonrasında front-end yazılımcısınında arkanızdan beddua değilde dua etmesinede yaracaktır :) İyi Çalışmalar.
  18. Emre ÇETİNER

Tasarımcılara Söylenen Bahaneler - Bu başlıkta topluyoruz :) Haydi bakalım..

Hesap numaranızı hemen verirseniz ödeme yapacağız. Son olarak şu revizeleri halledelim ödemeyi gerçekleştiriyorum :) Revize listesini yazmıyorum gereksiz veritabanını şişirmeyelim 150 satırlık bir makale çıkabilir :)
  19. Emre ÇETİNER

Freelance Interface & Graphic Designer

İlanım günceldir. Ajans sahibiyseniz ya da iyi bir grafikerseniz ve hazırladığınız tasarımları tüm browserlarda sorunsuz çalışmalı diyorsanız. Yeni teknolojiler kullanılarak yapılmalı. Tasarımın en ufak ayrıntısı dikkate alınmalı. Ben yazılıma değil yazılım tasarımıma uymalı arkadaş diyorsanız...
Yukarı Alt