Arama sonuçları

1. Emre ÇETİNER

Kalibrasyon Hizmetleri ve Danışmanlık Firması Web Sitesi

@mrtthings Yorumunuz için teşekkürler. Hatayı tespit edip bildirmeniz için ayrıca teşekkürler. Gözden kaçıyor bazen.
  2. Emre ÇETİNER

Yeni websitem-Görüş ve yardım

Hoş görünen bir site kullanışlı da gözüküyor. Soruna gelince style.css dosyasında 496. satırda .widgz olan yere display:none; eklerseniz kapanacaktır. aşağıdaki imaj daha açıklayıcı olacaktır sanırım. İyi Çalışmalar.
  3. Emre ÇETİNER

Tasarımcılara Söylenen Bahaneler - Bu başlıkta topluyoruz :) Haydi bakalım..

Ücretin kalanını ödemeye gelince şaşmaz cümle. Aynısını benim arkadaşım yarı ücrete yaptırmış :)
  4. Emre ÇETİNER

sizindükkan.com logo çalışması.

tebrikler güzel çalışma.
  5. Emre ÇETİNER

Web Browser larla ilgili sorunnn

w3 validaton yapabilmen için bir hosta yüklemen gerek bedava host dağıtan yerlerde olabilir ya da bir siten varsa ana dizine klasoör olarak at siteyi www.siten.com/yenisite sonra validationu bu şekilde yap. w3 validaton suite hakkında bilgim yok.
  6. Emre ÇETİNER

reset.css nedir -browser(tarayıcı) uyumu sorunum

html, body, div, span, applet, object, iframe, h1, h2, h3, h4, h5, h6, p, blockquote, pre, a, abbr, acronym, address, big, cite, code, del, dfn, em, img, ins, kbd, q, s, samp, small, strike, strong, sub, sup, tt, var, b, u, i, center, dl, dt, dd, ol, ul, li, fieldset, form, label, legend...
  7. Emre ÇETİNER

Türkiye'nin İlk ve Tek Tema Merkezi

@Erkan Nehir Erkan Bey, Normal tema paylaşım sitelerinden farklı yaptığınız çalışmaları lisans karşılığı satışının yapıldığı dünyadaki en önemli örnekleri themeforest, templatemonster gibi bu tarz bir çalışma türkiye'de ilk evet. Ama önceki yorumumda da bahsettiğim gibi pek tek olacağını...
  8. Emre ÇETİNER

Ücretimi Alamıyorum - Ne yapmam Lazım

@oskee Hukuki bir yola başvurma niyetindeyseniz öncelikle yakınınızda bir avukat tanıdığınız varsa süreç ve ücretler hakkında bilgi edinmenizi tavsiye ederim. Ülkemizde mahkeme süreç ve ücretleri bazen öyle zorlu olabiliyor ki sonunda lanet olsun durumuna gelebiliyorsunuz ve sonuç olarak...
  9. Emre ÇETİNER

Merhaba

Aramıza hoş geldin Emre
  10. Emre ÇETİNER

Jquery Gizle-Göster

@TayfunBasoglu çok doğru bunu düşünmedim haklısın.
  11. Emre ÇETİNER

Jquery Gizle-Göster

güzel paylaşımda bu kodları böyle resim şeklinde paylaşmak yerine editorde code ekleme eklentisi mevcut o şekilde paylaşsaydın daha sağlıklı olurdu. Yinede paylaşım için tebrikler.
  12. Emre ÇETİNER

Canı sıkılanlara, saçmalamak isteyenlere :)

RRR GGG BBB :))
  13. Emre ÇETİNER

Private Shopping Theme PSD + HTML

Tabi ki çalışma hakkında yorum ve düşüncelerinizi de bekliyorum.
  14. Emre ÇETİNER

Private Shopping Theme PSD + HTML

Özel Alışveriş Teması Private Shopping teması ile özel bir alışveriş temasına sahip olabilirsiniz. İçerisinde bir çok özellik bulunan temayı satın aldığınızda temanın arayüz tasarım sayfaları ve yeni teknolojiler kullanılarak geliştirilmiş arayüz yazılımı ile sitenize...
  15. Emre ÇETİNER

Ersoylar Medya Kurumsal Kimlik Çalışması

Yanlış "desing", doğru "design". Eğer ki hedef kitleniz sadece Türkiye ise en doğrusu "dizayn"
  16. Emre ÇETİNER

Yardımcı Olursasınız Sevinirim

eklediğin kutucukların boyları tam mı bunu kontrol et. Tam ise kutulara boşluk vermek için margin ya da padding verdiysen sorun ondanda olabilir. Bu değerleri eklediğin zaman şöyle anlatıyım. Örnek alanımız 800 piksel olsun ve 4 kutu şeklinde yapacağız yani 200px'den 4 adet. toplam 800 piksel...
  17. Emre ÇETİNER

M.M. Software Logo Çalışmam [.gif]

pek amacına uygun bir logo gibi gelmedi.
  18. Emre ÇETİNER

ie8 ve ie9 javascript sorunu

sorunla ilgili detay yazmanız gerek. Ne sorunu hangi javascript uygulamasında kodları görmemiz gerek ?????
  19. Emre ÇETİNER

Wordpress sorunu..

Ayarlar > okuma sayfasında ön sayfa görünümleri burayı ayarlardınız. Burayı da bir deneyin olmazsa. Kodla çözüm aramak gerekecek. Sanırım temanın protfolyo sayfasında bu ayarları okumasını sağlayan kodların olmadığı gibi bir sonuca varıyorum. Yukardaki ayarları deneyin olmazsa yardımcı olmaya...
Yukarı Alt