Arama sonuçları

1. Elvan Yıldız

taze taze eos 2 den çıkma 10 000 adet nakış dosyası

eos 2 de yapılma deişik kategoride klasör klasör 10 000 adet nakış dosyası silinmiş yeniden koyuyorum http://rapidshare.com/files/147988681/desenler_2008.rar http://rapidshare.com/files/147972706/desenler_2008_cd_2.rar http://rapidshare.com/files/147992042/desenler_2008_cd_3.rar güle güle...
  2. Elvan Yıldız

E-O-S 2 Ders videosu (1)yeni başlayan arkadaşlara

2. yide verdim izlemelisin
  3. Elvan Yıldız

wilcom hakkında

uymaya uy da yan cebede koymayı unutma emre kardeş yaniz biz almayız emin olabilirsin:D
  4. Elvan Yıldız

E-O-S 2 ders videosu (2) taze taze faydalanın

videoların boyutunu düşürebilirdim ama kaliteside düşecekti bu dosya avi formatında kalite olarak fena deil asıl boyutu 350 mb falan idi ama görüntü kalitesi 10 numara idi ben aviye çevirince 160 mb ye düştü bence indirin pişman olmayacaksınız teşekkürlerinize ben teşekkür ederim esenlikler dilerim
  5. Elvan Yıldız

wilcom hakkında

kardeşşşş ALLAH gönderdi seni sen başla dewamı gelecektir
  6. Elvan Yıldız

Corel Draw 12 Görsel Eğitim Seti 2 CD

bu hizmete +rep verilir
  7. Elvan Yıldız

Corel Draw 12 Görsel Eğitim Seti 2 CD

@ebradiğer partlarıda indirmelisiniz cd nin tamam olması vede açılabilmesi için tek partıda açabilirsiniz yöntemi var ama yarım olacak siz diğerlerinide indirin o winrarda sırasıylan açılacaktır 3 part birleşerek bir cd nin tümü açılacaktır
  8. Elvan Yıldız

corel drawings ile alakalı

corel drawings kullanan arkadaşlar konu açınız kullanmayı bilmeyenlere bir icon öğretin 40 yıl köleniz olsunlar:D ilgi görmezse kapanacak haberiniz olsun
  9. Elvan Yıldız

sierra nakış programı hakkında

sierra nakış proğramına hakim arkadaşların burada konu açmaları önemle rica olunur kullandığınız proğramı tanıtın sevdirin
  10. Elvan Yıldız

wilcom hakkında

wilcom ile alakalı bilgi ve birikimlerini bizimle paylaşmak isteyen arkadaşlar bu bölüme konu açsınlar engin tecrübelere açığız
  11. Elvan Yıldız

E-O-S 2 ders videosu (2) taze taze faydalanın

eos 2 de ikinci dersimizide vermiş bulunuyoruz bu dersten sonra ben halen bir desen yapamadım diyen kalmayacak iddia ediyorum videolu anlatımdır çayınızı koyun format avidir dvd playeriniz varsa ilk derside bu derside televizyonunuzda bile izleyebilirsiniz yada pc nizde dersleri takip eden...
  12. Elvan Yıldız

accurate 4.6.20

arkadaşlar paylaşım adına koyun sevabına bişeyler ne kadar paragöz olmuşsunuz siz yawwwww nerede kaldı paylaşımmmm
  13. Elvan Yıldız

bunlarda benim çalışmalarım hem ref hem dst

@Emre Akgül önce a dan başlamalı hemen z ye geçmek olmaz dimi ama ayrıca darısı vermeyenlerin başına:Demre kardeş rcan kardeş sanada ayrıca teşekkür ederim beni izlemeye dewam edin:D
  14. Elvan Yıldız

resim işleme üstadı embird

saol gredi kardeş
  15. Elvan Yıldız

verilmeyeni veriyom

sizde saolun ne yapalım kardeşim bu işi yaparken taşlayanda olacak sırt sıvazlayanda bu sitenin ne sahibiyim nede bir kuruş karım var tek istediğim gönülden bir teşekkür edendende ALLAH razı olsun etmeyendende bu işi yaparken neler ile karşılaşacağımı bile bile yapıyorum her şey bir harf daha...
  16. Elvan Yıldız

boş batış nedir

bimukabele arkadaşım yanıt aldıkça ders vermeye dewam edecem
  17. Elvan Yıldız

pullu desen çalışmalarım

@redblackx7 foruma linki koysanda herkes alsa milletin ağzından akan sularda durulsa ya:D
  18. Elvan Yıldız

bunlarda benim çalışmalarım hem ref hem dst

size benim yaptığım birkaç deseni gönderiyorum işinize yarar umarım yorumlarınızı bekliyorum resime tıklarsanız büyüyecektir ziyadesiyle buda nakış dosyalarının linki:http://rapidshare.com/files/151781178/_al__305___351_malar__305_m.rar
  19. Elvan Yıldız

isteyene istedigi desen yapılr hemde bedeva....

kardeş sen uçmuşsun:D desene yeni başlamışsın herhalde daha yolun başındasın yaniii muhtemelen elini alıştırmak adına desenleriniz yapılır diyosun hevesini kırmak istemem ben başladığımda bu kadarda yapamıyordum desenciliği 10 puanlan puanlandıracak isek sen bu çalışmalarla 3 civarındasın hangi...
Yukarı Alt