videoların boyutunu düşürebilirdim ama kaliteside düşecekti bu dosya avi formatında kalite olarak fena deil asıl boyutu 350 mb falan idi ama görüntü kalitesi 10 numara idi ben aviye çevirince 160 mb ye düştü bence indirin pişman olmayacaksınız teşekkürlerinize ben teşekkür ederim esenlikler dilerim
@ebradiğer partlarıda indirmelisiniz cd nin tamam olması vede açılabilmesi için tek partıda açabilirsiniz yöntemi var ama yarım olacak siz diğerlerinide indirin o winrarda sırasıylan açılacaktır 3 part birleşerek bir cd nin tümü açılacaktır
corel drawings kullanan arkadaşlar konu açınız kullanmayı bilmeyenlere bir icon öğretin 40 yıl köleniz olsunlar:D ilgi görmezse kapanacak haberiniz olsun
eos 2 de ikinci dersimizide vermiş bulunuyoruz bu dersten sonra ben halen bir desen yapamadım diyen kalmayacak iddia ediyorum videolu anlatımdır çayınızı koyun format avidir dvd playeriniz varsa ilk derside bu derside televizyonunuzda bile izleyebilirsiniz yada pc nizde dersleri takip eden...
@Emre Akgül
önce a dan başlamalı hemen z ye geçmek olmaz dimi ama ayrıca darısı vermeyenlerin başına:Demre kardeş
rcan kardeş sanada ayrıca teşekkür ederim beni izlemeye dewam edin:D
sizde saolun ne yapalım kardeşim bu işi yaparken taşlayanda olacak sırt sıvazlayanda bu sitenin ne sahibiyim nede bir kuruş karım var tek istediğim gönülden bir teşekkür edendende ALLAH razı olsun etmeyendende bu işi yaparken neler ile karşılaşacağımı bile bile yapıyorum her şey bir harf daha...
kardeş sen uçmuşsun:D desene yeni başlamışsın herhalde daha yolun başındasın yaniii muhtemelen elini alıştırmak adına desenleriniz yapılır diyosun hevesini kırmak istemem ben başladığımda bu kadarda yapamıyordum desenciliği 10 puanlan puanlandıracak isek sen bu çalışmalarla 3 civarındasın hangi...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.