Arama sonuçları

1. Elvan Yıldız

resim işleme üstadı embird

@Abdullah Şahin saol kardeş baktım teraziyi görmemişim meğer şimdi gördüm
  2. Elvan Yıldız

Accurate 4 te resim işleme

@nazgul öğrenmenin neresi kötü kardeş öğren kenara koy bir gün lazım olur sonra heveslenenlerin çoğu zaten hobi adına yapıyor ayrıca desenlerin basit olanlarını herkez birkaç dersten sonra yapabilir(nakışçı ise) piyasada desencilerin iş kaygısı yokki profesyonel çalışanlar halen iş yapıyor ve...
  3. Elvan Yıldız

Accurate 4 te resim işleme

@Yunus Emre Kale % 1000 000 haklısın yunus beyciim
  4. Elvan Yıldız

saol kardeş görevimiz:D
  5. Elvan Yıldız

boş batış nedir

boş batış nakışçıların desenlerde korkulu rüyasıdır bence bunu 15 sene önce bir arkadaşımdan öğrenmiş idim o günden beri nimetlerinden faydalanıyorum sizinlede paylaşmak istedim boş batış:adı üzerinde boşuna yapılan batıştır 0,5 mm ve altındaki batışlardır bu batışların olmasının desene faydası...
  6. Elvan Yıldız

verilmeyeni veriyom

@gredi %100 haklısın üstüne söyleyecek söz kalmamış tam gredi ce olmuş klavyene sağlık ayrıca arkadaş ocak ayından beridir üye olmuş siteye tek yazdığı yanıt bu şimdiye kadar bu sitede ne yapıyo idi merak ettim dur tahmin edeyim hazır çalışmalar varsa yararlanayım mı dedi acaba hazır...
  7. Elvan Yıldız

aylık 200 desen

@yasarkut daha ne duruyon kardeşşş:D
  8. Elvan Yıldız

verilmeyeni veriyom

verdiğimin proğram olduğuna nasıl bu kadar emin konuşuyon (yada yazıyon) indirdinmi yoksa:D
  9. Elvan Yıldız

allah razı olsun siz takdir ettikçe dewamı gelecek hatta istediğiniz bişeyler varsa çekinmeyin yazın paylaşım sonuna kadar paylaşım:D
  10. Elvan Yıldız

3 boyutlu modelleme video

zbrush eğitim videosu türkçe olamaz dimi olsa ne güzel olurdu biliyonmu yada kullanan biri varsa bu videoya ses ekleyip anlatsa harika bir iş çıkartmış olurdu
  11. Elvan Yıldız

3d Max Görseller

harbi güzell yaaaa bu aşamalara gelmek??? peh peh peh bunlar 3dmax ve benzeri proğramlar deilde sanki daha profesyonel bir proğramdan çıkmış gibi çok çalışma gördüm ama bunlar süper yaa
  12. Elvan Yıldız

3ds max eğitim kitabı

emeğine sağlık
  13. Elvan Yıldız

Ücretsiz TÜRKÇE CİZİM PROGRAMI -Mini AUTOCAD

emeğine sağlık 3.5 mb bunun bir proğram olduğuna ve bu saydıklarını yaptığına eminmisin proğramı indirdim henüz kurmadım indirip kuran varmı acaba yorum yaparsa niz iyi olur 3d proğramlarına merakım var
  14. Elvan Yıldız

Eos Compucon Program Menüleri Açıklamaları

faydalı bilgiler için saol ders videosuda yapsan çok güzel olurdu biliyosunuz milletçe okumayı pek sevdiğimiz söylenemez bende dahil videolu camtasia ile cuk olurdu engin bilgilerinizden faydalanmış olurdukbu arada proğramların kıyaslanması dooru olmaz en zaif proğramda dahi eli iyi olan azmi...
  15. Elvan Yıldız

Selamün aleyküm embird proğramını verdik dersinide vermek şart oldu sanırım Kurulumu basittir öncelikle install (proğramın kurulumu yani) Sonra sfumato 2 paketi açın(unzip deyin) Son olarak crack çift tıkla nacak(kıracağı şeyi biliyo) Daha sonra proğram sizin Msaüstündeki simgesini...
  16. Elvan Yıldız

verilmeyeni veriyom

@Emre Akgül saol kardeş seninkilerde harika bu arada buradan verdim dersi bilerek verdim çünki herkess burada mecburdum seninde videolu derslerinin devamını bekliyorum
  17. Elvan Yıldız

selamün aleyküm emre bey accurate ders videolarınızı ilgi ile izliyorum bu dersleri sıfırdan...

selamün aleyküm emre bey accurate ders videolarınızı ilgi ile izliyorum bu dersleri sıfırdan başlayıp sonuna kadar anlatmanızı rica edecem mümkünmüdür beni ve diğer arkadaşları derslerinizden mahrum etmeyiniz en baştan başlarsanız sevinirim ayrıca pulse proğramı hakkındada videolarınızı...
  18. Elvan Yıldız

E-O-S 2 Ders videosu (1)yeni başlayan arkadaşlara

@rcan saol kardeş en randımanlı üye sen olsan gerek emeğin değerini bilmekte bir zanaat hasta olduğumdan deil atlatma safhasında idim burnumu vede sesimi vurmuştu bu derside vermeliydim izleyip yorumlarını yaparsanız ziyadesiyle mutlu olacağım
  19. Elvan Yıldız

çiçek desenleri; resimli, editör ü ile birlikte

artık buradan indirecekler ama cesaretlendirilmeleri gerekiyor sanırım herkes kendi yaptığı çalışmalardan koysa 10 adet herkes işini görürdü herhalde
Yukarı Alt