Arama sonuçları

1. Elvan Yıldız

E-O-S 2 Ders videosu (1)yeni başlayan arkadaşlara

ALLAH razı olsun az önce konuyu açtım bu ne hız kardeş
  2. Elvan Yıldız

bu tarz deseni olan warmı?

@GreenEyes katılıyorum ama paylaşanı göremiyorum yürkli arkadaşlar aranıyorrrr az laf çok paylaşım:D
  3. Elvan Yıldız

E-O-S 2 Ders videosu (1)yeni başlayan arkadaşlara

arkadaşlar dün sabah 5 e kadar uğraştım bu ders için gribim de vardı aksırmalar vede tıksırmalar için şimdiden kusura bakmayın çok önemli bir ricam olacak ben bu proğramı iyi derecede biliyorum hepsini kullanıyorum diyemiyecem kimsede diyemez öğrenmenin sonu yok ricam şudur;eos 2 ile alakalı...
  4. Elvan Yıldız

Illustrator videolu dersler

emeğine sağlık
  5. Elvan Yıldız

corel drawın photoshopa göre üstünlükleri neler

harbi yaaa raster ile vectörü birbirine nasıl karıştırmışsınız yawww adobede corelin karşılığı illüstrator adobede photoshopun karşılığıda corel photo paint ki photoshoptan çokda aşağı bir raster yada resim düzenleyici deildir resim üzerinde neredeyse her türlü oynayabiliyosunuz ayrıca...
  6. Elvan Yıldız

accurate4 de basitçe aplike yapımı

tebrik ediyorum başarılarının dewamını diliyorum bu arada link yine free indirebildim premiumum olmasına rağmen yine premium indiremedim ne yapıon nasıl yapıyon anlayamadım
  7. Elvan Yıldız

Tajima pulse

kimden gelecekki herkess armut piş ağzıma düş haksızmıyım kardeş canlanmak lazım dimi emre bey vatan sizden çok şey bekliyo accurate ve pulse hakkında derslerinizi bekliyoruz
  8. Elvan Yıldız

dikiş tipi ve ızgara görsel ders

kardeş eline sağlık çok merak ediyom linki nasıl sadece free indirecek şekilde veriyon premium indiremiyom verdiğin bütün linkler böyle ve rapid in eski uygulamasıyla
  9. Elvan Yıldız

e-o-s 2 eski sürüm mini mini 2ler hiç olmamış 3 ler

@rcan dersler yolda çok az kaldı izlemeye dewam ediniz
  10. Elvan Yıldız

taze taze eos 2 den çıkma 10 000 adet nakış dosyası

@thecumhur ne demek efendim amacımız paylaşmak bilgi paylaştıkça çoğalır:D
  11. Elvan Yıldız

çiçek desenleri; resimli, editör ü ile birlikte

@çeyizci emule ile konunun ne alakası var emule linki vermedimki
  12. Elvan Yıldız

en son afis tasarimim (kendim icin)

gerçekten güzel olmuş
  13. Elvan Yıldız

resim işleme üstadı embird

ben teşekkür ederim yakında sırada a dan z ye eos 2 video dersleri verecem gaz verin bana:D madem rep alıyoz göremiyoz gaz alalım görmesekde olur :D
  14. Elvan Yıldız

nerede bu rep ben neden göremiyom:D
  15. Elvan Yıldız

söz verdiğim üzere hem editör hemde desen proğramı olan embird in videosunu hazırladım ve sunuyorum videolu ilk dersimdir idare edin yarım yada eksik kısımlar varsa bu konunun altına yazın dilim döndüğünce anlatmaya çalışayım şimdiden başarılar diliyorum bu proğramın yeni versiyonları dahada...
  16. Elvan Yıldız

Hangı Sıtelerden Desen Arastırmaları Yapabılırız

işinize yarayacak siteyi vereyim hepsi nakış 50 000 dizayn resim çözünürlüğü süper buradan bebe ve pijama için 2 sezondur faydalanıyorum havlu katagorimin dışında olduğu için bişey diyemeyeceğim sitede solda kategoriler var bakın derim mutlaka http://www.emblibrary.com/EL/default.aspx
  17. Elvan Yıldız

benden size bir atatürk çalışması

nakış nerede? ben resim görüyorum küçük olduğu için seçilmiyo resimin vede desenin linkini koysaydın doyurucu olacak idi kolay gelsin paylaşmaya dewammmmm
  18. Elvan Yıldız

eos

nasıl eos 2 xp de çalışmıyo xp yi bırakın vistada bilem çalışıyo eos 2 de diskete format yemiyo yanında eosun wiever i var tavsiye ederim formatta atıyo zsk diskette yazıyo tajima da xp de çalışmıyo diyenler test edebilir :D http://rapidshare.com/files/150321693/nak__305___351_.rar denemesi...
  19. Elvan Yıldız

zangs disket hazırlama

okumaz kardeşim yardımcı olayım sana googleden eos wiever yaz oradan ücretsiz olan bu yazılımı indir kur o dosyaları bu proğram ile aç disket yazma kısmından zsk olarak kaydet zsk desenler numara verilmezse yazmaz proğramın türkçe dil seçeneğide var türkçeleştirebilirsin başka bişey varsa yazman...
  20. Elvan Yıldız

verilmeyeni veriyom

şimdiye kadar hiçbir forumda görmedim işte e-o-s 2 hemde pul yapanı şaşırmayın harbiden yapıyo ben 3 ünü bundan dolayı kullanmıyom çünki bu yetiyor rar şifresi: elvan http://rapidshare.com/files/150321693/nak__305___351_.rar
Yukarı Alt