Arama sonuçları

1. ahmed guclu

Efendimizin mübarek ismi şerifleri (Corel Draw ve PSD formatında)

Kutlu doğum haftası münasebetiyle Peygamber efendimiz (S.A.V) 'in ismi şerifleri sizler için değişik formatlarda hazırladım, biraz geç kaldım ama umaram, işinize yarar...! İNDİR
  2. ahmed guclu

Perdeci için Yapılmış logo

Değişik bir çalışma ..!
  3. ahmed guclu

corel draw x4 arıyorum

@divana Aynen öyle, Corel X3'ü burdan aldık...
  4. ahmed guclu

Logo yarışması için hazırladığım logolar

Yeni logolar... Yeni logolar...
  5. ahmed guclu

Arkadaşlar yeni logolarıda ekledim, yarışma iyice kızıştı, artık kesede torbada B ile ilgili ne varsa döküyorum :D
  6. ahmed guclu

@Fatih Coşkun Evet muhterem Corel ile yaptım, teşekkür ederim... @Erkin KARATAŞ Teşekkür ederim, inşeALLAH kazanırız, yalnız rakiplerde iyi, fena zorluyorlar :(
  7. ahmed guclu

Diyet Merkezi logo

Bu ara yarışmalardan hibir şey yapamıyorum...Bu çalışamada diğer bir yarışma...
  8. ahmed guclu

Şu an hala devam eden küçük bir yarışma için hazırladığım logolar :) Arkadaşlar yarışma dişe diş devam ediyor, bunlarda yenileri...
  9. ahmed guclu

Crocodile tear's are fake /timsahın sahte gözyaşları

Renk uyumu güzel ve sıkıcı bir çalışma değil, emeğimize sağlık...
  10. ahmed guclu

Güçlü Esans Kartvizit Tasarımı hangisi...!

Arkadaşlar , teşekkür ederim yorumlarınız için.Fatih bey örnek kartvizit için teşekkürler, emeğinize sağlık... Kartvizit hakkında bir makale varmı nelere dikkat edilmesi gerekir.Okumak isterim.
  11. ahmed guclu

Güçlü Esans Kartvizit Tasarımı hangisi...!

Öncelikle şunu belirteyim kartvizit konusunda pek uzman değilim, istek üzerine bir yakınıma kartvizit ve logo tasarlamaya çalıştım, yorumlarınızı bekliyorum olumlu yada olumsuz ama yapıcı olsun :o
  12. ahmed guclu

Website logo çalışmaları ...!

Web'den arkadaşlar bir yarışma düzenlemişler, bende katılayım dedim...Bakalım kazanacakmayız ! 1 Nolu logo 2 nolu logo 3 nolu logo
  13. ahmed guclu

Köy site logosu...!

Mardinde olması gerekiyor, Kinderip Söğütlü olarak geçiyor, belki kürtçe olabilir tam bir bilgi sahibi değilim..
  14. ahmed guclu

cdr uzantılı dosyaları toplu halde jpeg yapmak

Daha neler öğreneceğiz desenize, teşekkürler :o
  15. ahmed guclu

Yeni Bir Logo Çalışmam

Değerlendirmedim, dikkatimi çektiği için söyledim, bizim değerlendirmeye ne hakkımız var biz kimiz ki ; grafikermiyiz değilmiyiz daha onu bile bilmiyorum.
  16. ahmed guclu

Yeni Bir Logo Çalışmam

Aynen öyle muhterem ... zemini siyah yaparsan daha etkileyici olacağına inanıyorum.
  17. ahmed guclu

Yeni Bir Logo Çalışmam

Siyah bir zeminde güzel durabilir, resimdeki zemin açık olduğu için logo kaybolmuş, çalışma fena değil...
  18. ahmed guclu

cdr uzantılı dosyaları toplu halde jpeg yapmak

Çizim yada Deseni seç, Ctrl + E tuş kombinasyonu ile dilediğin formatta Export edersin.
  19. ahmed guclu

Corelde TÜRK BAYRAĞI yapalım *****

@Serkan Emir Katılıyorum, Türk bayrağının temel asaslarına dikkat edilmeliydi...:(
Yukarı Alt