Arama sonuçları

1. ahmed guclu

rusça yazma

@Asaf Sirin Güzel kaynak teşekkürler
  2. ahmed guclu

"Mesh Tool" ile "Mutfak Eşyası çizimini" nasıl yaptım? inceleyin...

Teşekkür ederiz ders için elinize sağlık, detaylı olarak inceleyeceğim çok önemli bir konu benim için....
  3. ahmed guclu

Illurtarator Araç Paneli

Eline sağlık...
  4. ahmed guclu

bu hafta yaptığım 3 adet sucuk firması logosu

@Hakan Dağdeviren Bende aynı fikirdeyim, başarılar diliyorum...!
  5. ahmed guclu

3. komando tugayı siirt

İhtiyacı olan burdan indirebilir...İNDİR
  6. ahmed guclu

Köy site logosu...!

@Hakan Dağdeviren Hayır bilerek yapmadım, bende siz söyleyince farkettim sanki bir eğrilik var, dal kısmıda kesinlikle haklısın biraz daha özenmem gerekirdi...! Akşama tüm değişiklikleri, yapıp tekrar buraya atayım bakalım nasıl olacak.Yorumlarınız için teşekkürler.;)
  7. ahmed guclu

Köy site logosu...!

@Kemal Durgun Evet banada öyle geliyor, inceltmem gerek, teşekkürler ;)
  8. ahmed guclu

Köy site logosu...!

@Fatih Coşkun olabilir bir deniyim ;)
  9. ahmed guclu

Köy site logosu...!

Netten tanıştığım bir kardeşime yaptığım logo, basit ama fena olmadı...Sizlerle paylaşmak istedim ;)
  10. ahmed guclu

Corel Draw ile oval bombeli yazı efekti - DERS

ALLAH hepimizden razı olsun, hayrını görün ;)
  11. ahmed guclu

Kaliteli Alanya resimleri lazım..!

Kaliteli Alanya resimleri lazım..! Acil
  12. ahmed guclu

islami tişört tasarımlarım

Benimde osmanlılar ile ilgili bir tişört projem vardı ama yarım kaldı, daha doğrusu " doğru olurmu olmazmı diye çok düşündüm" sonradan vazgeçtim, çalışmaları bile bitmişti :D
  13. ahmed guclu

Logo çalışması

İlk çalışma olarak fena değil aslında, logonun sağındaki alt alta olan yazıları seçip sağ aşağı doğru çekerek logoya eşitlersen daha iyi olur.
  14. ahmed guclu

Corel Draw ile oval bombeli yazı efekti - DERS

Corel Draw ile değişik bir bombe yöntemi 2600884/corel_draw_ile_bombeli_yaz_efekti_nas_l_yap_l_r
  15. ahmed guclu

Corel Draw ve Photosop ile 3D çalışma

Corel Draw ve birazda Photoshop yardımıyla, çok güzel işler çıkabilir.Ekteki logoyu ben çizdim fakat esinlendim.Kesinlikle benim eserim değil sadece deneme bir çalışmadır.Sizlerle paylaşmak istedim. (Sadece renklendirme aşamasında photoshoptan yardım alınmıştır)
  16. ahmed guclu

Corel Draw ile çizilmiş güzel bir illustrator örneği

@Asaf Sirin Eğer solidworks ve ya diger 3d yazılımları hakkında bilginiz var ise, sizden ders olarak forumdaki gerekli yere eklemenizi rica ediyorum.Saygılar...
  17. ahmed guclu

BENZER ya da KOPYA TASARIMLAR

Bu dediğinizi internet üzerinden logo satan bütü firmalar yapıyor, aynı logo'yu yüzlerce kişiye satıyorlar.Tabii müşteri bunu bile bile alıyor.
  18. ahmed guclu

resim

@EROL NART Çok iyi programmış, teşekkür ederim ;)
  19. ahmed guclu

gölge efktini kopyalama ikonu

Teşekkürler, eminim yeni başlıyan arkadaşlarımızın çok merak ettiği bir konuydu gölgelendirme, elinize sağlık ...
  20. ahmed guclu

Corel Draw ile çizilmiş güzel bir illustrator örneği

@Fatih Coşkun Kesinlikle, kendimizi bu konuda geliştirmemiz lazım...Belkide galiba ben mesh özelliğine pek ısınamadığım için transparan katmanlar ile uğraşıp duruyorum.
Yukarı Alt