Arama sonuçları

1. ahmed guclu

CTRL + renk..

Bende renk tonları ile ilgili şu bilgiyi aktarmak istedim, bilenlerimiz vardır ama genede diğer arkadaşlarımıza faydalı olur umarım.Bildiğiniz gibi objelerimizi renklendirirken renk paletindeki her hangi bir renge mouse ile SOL tıkladığımızda objenin içi, SAĞ tıkladığımızda objenin kontürü...
  2. ahmed guclu

Interactive Transparency Tool

Bu arada belki bilmeyen arkadaşlarımız vardır mesela 10 adet katmanı Transparency Tool ile üst üste bir çizim yaptığımızı düşünelim ve bu katmanları Ctrl + G komutuyla gruplıyalım.Grupladıktan sonra Transparency Tool aletiyle bir kere dokunmamızla tüm katmanlara Transparency Tool aleti ile...
  3. ahmed guclu

grafik çizimi

Bir şey değil kardeşlerim, ne yaptık ki..Saygılarımla
  4. ahmed guclu

Yazıdaki bakır efekti

Teşekkür ederiz Hatice hanım, elinize sağlık güzel ders olmuş...
  5. ahmed guclu

Elmayı küp şekline getirmek ( resimli anlatım )

Eline sağlık...Güzel Fikir
  6. ahmed guclu

grafik çizimi

Bu çizimi seçip, Effect / 3D / Extrude & Bevel tuşuna basarak istediğin gibi ayırlıyabilirsin. Bu dersi birde video olarak sizlere hazırladım, buyrun BURADAN İNDİR Dersin videosunu rapid'den indirmekten üşenenler BU LİNKTEN izleyebilirler.
  7. ahmed guclu

Corel Draw ile çizilmiş güzel bir illustrator örneği

@Yaşar Karadeniz Kesinlikle başarılı, etkilendim.
  8. ahmed guclu

grafik çizimi

Yapmak istediğini biraz daha açarsan yardımcı olacak birileri çıkar inşeALLAH, istersen sen başla hep beraber fikirlerimizi sana aktaralım.
  9. ahmed guclu

Corel Draw ile çizilmiş güzel bir illustrator örneği

Nette dolaşırken, Corel Draw ile yapılmış güzel bir illustrator örneği buldum. İncelemek isteyenler BURADAN İNCELİYEBİLİRLER
  10. ahmed guclu

3 Kartvizitten Hangisi Güzel ?

1 güzel , elinize sağlık. Sade, şık, akılda kalıcı, karvizit gibi ;)
  11. ahmed guclu

@canan çolak Öylede bunun daha kolay bir yolu yokmu :( Çizdiğim objenin gerçekçi görünmesi için defalarca layer layer bu aleti kullanıyorum her defasında bitmap yapmak çok yorucu, böyle bir seçenek sunsalar mesela add transparency örnek olarak verdim...
  12. ahmed guclu

interactive distortion tool aracı

Eline , emeğine sağlık ;)
  13. ahmed guclu

Bu özelliğin üzerinde çalışmaları gerek , çok gerekli...Ben elimden geleni yapıcam bu konuda, Corel'e mail gönderecem.
  14. ahmed guclu

shaping dersleri

Bu gerekli ve bir o kadar güzel hazırlanmış ders için çok teşekkür ederiz, eline emeğine sağlık....;)
  15. ahmed guclu

Arkadaşlar benim bir sorunum var, ümid ediyorum ki cevabı vardır.Aşşağıdaki resimdeki 1. şekil üzerinde bir kere mouse yoluyla transparan aletini geçirdim. 2. şekildede bir soldan vurdum birde sağdan fakat bildiğiniz gibi transparan aracı ile bu mümkün değil.Yani objeye 2 defa yada defalarca...
  16. ahmed guclu

Corel Draw X3 Hızlandırıcı eklenti !

Çok üzgünüm X3 ve alt versiyonlar için geçerli, ben bu eklentiyi Corel X3 Türkçeyi temin ettiğim firmanın teknik servisinden aldım.Sizde X4' dünüzü satın aldığınız firmanın teknik servisiyle görüşüp sorununuza çözüm bulabilirsin...
  17. ahmed guclu

1.Kendi Logo Çalışmam

@Alper Yediyıldız Katılıyorum ...!
  18. ahmed guclu

bu vektörden corel formatında elinde olan var mı?

Sağ tarafta hata vardı azıcık hızlı çizdiğimden dolayı kimseye çaktırma :D
  19. ahmed guclu

Grafik tasarımla ilgili bildiğiniz sanatsal ve bilimsel kitapları yazınız!

@farukcagla Teşekkürler Faruk bey, sizin gibi insanların bizleri yönlendirmesine ihtiyacımız var.İlk bakışta sizi anlıyamasamda yavaş yavaş , tasarım ve grafik konusunda görüşlerinizi anladığımı umuyorum.Sizin vesilenizle eğitimin ne kadar önemli bir unsur olduğunu anladım, bizleri...
Yukarı Alt