Arama sonuçları

1. Yusuf Çakmak

Flash'ta ok tuşları ile kontrol edebileceğimiz araba

frameye üstten görünen bir araba clipartını import ediyoruz. Sonra bunu sembole çeviriyoruz (car_mc) instance name kısmına isim veriyoruz (car_mc) sonra da yeni bir layer açıp aşağodaki actionları yazıyoruz var w:Number = 0; function drehung() { car_mc._y -=...
  2. Yusuf Çakmak

Grafik Tasarım Çalışmaları - 3

2. çalışma 1. den daha güzel bence :D eline sağlık
  3. Yusuf Çakmak

dünyaya bir daha gelseniz isminizin ne olmasını isterdiniz???

İsmimden memnunum.ama seçme şansı bende olsaydı çok uzun süre düşünür esprili felsefik bi isim bulurdum....
  4. Yusuf Çakmak

Basit Flash Logo Animasyon

mesajlarda flashlar gözükmüyor.yoksa bitmiş halinide eklemiştim.çok hoş bişe :D
  5. Yusuf Çakmak

Basit Flash Logo Animasyon

ilk olarak yeni bir çalışma sayfası açalım. 370×150 px olarak ben bir çalışma sayfası açtım arkaplan renk olarak color siyah ayarladım.İlk layer 1 framesine Text tool aracı ile yazımı yazdım Menü seçeneklerinden Modify>Break Apart uyguladım buradaki amaçımız yazımızı parçalamak oluyor. Yazımızı...
  6. Yusuf Çakmak

Yağmur Damlası yapalım

Merhaba Öncelikle flash sayfanıza küçük bir çubuk çizin ve sayfanızın üst kısımlarına bir yere yerleştirin.Daha sonra çizdiğiniz bu çubuğu F8'e basarak movie clip'e çeviriniz. Movie clip'e çevirdiğiniz bu çubuğu yukarıda framelerden 10. frame'e kadar uzatın yani aşağıdaki resimde olduğu gibi...
  7. Yusuf Çakmak

Xml İle Flasha Resim Çekme

ne demek herzaman.önemli bir derstir galeri yapmak isteyenler için özellikle
  8. Yusuf Çakmak

Xml İle Flasha Resim Çekme

İlk olarak bir m.c oluşturun içine her hagi bir eklenti yapmadan anasayfaya dönün. Daha sonra Library den m.c nizi ana sahneye çekin ve instance name bölümüne tesi ismini verin. Evet sıra geldi xml ile iletisim kurmaya öncelikle farklı bir layer ekleyerek içine alttaki kodları yazın. meuXML =...
  9. Yusuf Çakmak

Fare İle Mask Yönetimi

ilk layerda sahneye maskelemek istediğiniz bir resmi sürükleyerek koyun yada file-->import-->import to stage den koyun layer 1 e sağ tıklayın properties e tıklayın ve ordan ismini cisim koyun yeni layer oluşturun aynı yöntemle onun adınıda mask koyun mask layer ına tıklayın ve sahneye çizgisi...
  10. Yusuf Çakmak

mrb

aramıza hoş geldin...
  11. Yusuf Çakmak

Herkese selam!

aramıza hoş geldiniz
  12. Yusuf Çakmak

Grafikerler.Org için Giriş

Asıl çalısma bana ait değil.Çok hosuma gitti yazıyı yazıp paylasıyım dedim :D
  13. Yusuf Çakmak

cerceveden fırlayan resim

kiliti açmak için layer menüsünde kilitini açacağınız layerin üstüne gelin.orda ufak bi kilit resmi var ona 2 kere tıklayın sonra çıkan uyarıya tamam diyin açılır
  14. Yusuf Çakmak

Avril Çalısmam //YuKo_can

saç , ten , gözler ve diğer efektler zaten forumda ders olarak var.parçalamayı actions ile yaptım.
  15. Yusuf Çakmak

a3 serbest çalışma

bi tanecik hediye oalrak verceksen bende yorum yapıyım :D :D eline sağlık güzel olmuıs
  16. Yusuf Çakmak

tmm biraz uzun zamanım olunca konu açar anlatırım
  17. Yusuf Çakmak

yorumları alıyım ??? :cool::cool::cool:
  18. Yusuf Çakmak

Melis

tasarım açısından fazla bir emek yok zaten.tasarımda önemli olan zaten çekicilik :D
  19. Yusuf Çakmak

2008 Özel Takvim Tasarımları

çok hoş olmus eline sağlık
  20. Yusuf Çakmak

Bir Kaç Tane Çalışma!

eline sağlık güzel.ÇARŞI son çalısmandaki ilk yazı tipini yolalrsan çok sevinirm
Yukarı Alt