Arama sonuçları

1. Yusuf Çakmak

Sagopa Kajmer Yeni Çalısma

Sagopa Kajmer Yeni Çalısma
  2. Yusuf Çakmak

Pesimist Melankolik

exorcims yorumun için tşkler
  3. Yusuf Çakmak

Pesimist Melankolik

Pesimist Melankolik
  4. Yusuf Çakmak

Pesimist

yazım hatası olmus :D psd kaydetmediğim için düzeltemedim.yazım hatasını görmezden gelip yorumlarınızı bekliyorum
  5. Yusuf Çakmak

ActionScript Nedir?

ActionScript, Flash'ta kullanılan kodlama dilidir. ActionScript kullanarak uygulamalarınızı doğrusal olmayan bir şekilde oynatabilir ve uygulamalarınıza zaman çizelgesinde temsil edilemeyen ilginç veya karmaşık işlevler ekleyebilirsiniz. ActionScript kodlama dili uygulamanıza karmaşık...
  6. Yusuf Çakmak

Melis

kalpleri bilerek yapmadım öle daha çok hosuma gitti :D :D
  7. Yusuf Çakmak

Melis

resimleri iyi kalitede görmek için resimlere tıklayınız.
  8. Yusuf Çakmak

Melis

9. Yusuf Çakmak

Kristal(Crytsall) Yazı(Font) Efekti

Slm arkadaşlar bu dersimizle birlikte Kristal(Crytsall) Yazı(Font) Efekti nasıl verilir göreceğiz dersimizin sonunda yazı efektimiz aşağıdaki gibi olacaktır. 1- Öncelikle File-New den ebatlarını sizin belirleyeceğizin bir sayfa açın. 2- Ardından Photoshop yazı aracımızla birlikte CRYSTAL yAZISI...
  10. Yusuf Çakmak

Photoshopta Mause(Fare) Yapma

Slm arkadaşlar bu photoshop dersimizle birlikte Photoshopta fare nasıl yapılır aşama aşama göreceğiz.Photoshopta mause(fare) dersimiz son aşamada aşağıdaki gibi olacaktır. 1-Öncelikle 200e 300 ayarında yeni boş bir sayfa açalım.Ardından Rounded Rectangle Tool ile şeklimizi çizip değerini (80...
  11. Yusuf Çakmak

butona yapılmıs efekt hakkında bir soru

onu denedimde burdaki gibi olmadı.resimli anlatım yaparsan güsel olur.gerçi açıklasanda yeterli
  12. Yusuf Çakmak

elliptical marque toolsu kullanrak yapmaya çalıstım ama bi yerde eksik mi yapıyorum hata mı yapıyorum olmadı.
  13. Yusuf Çakmak

üsteki butona altaki efekti nasil verebilirim ?
  14. Yusuf Çakmak

bunlarda biraz önce arkadas için hazırladıklarım.satrol yorum için saol
  15. Yusuf Çakmak

Buton Örnek ÇAlısma

ders alıntıdır arkadaslar.aldığım yerde iki resim eksikti onlarıda tmmladım.benimde emeğim var :D
  16. Yusuf Çakmak

en sevdiginiz oyun

knight online wow sro turko bunlar online oyunlar rpg cs 1.5 cs 1.6 nfs serisi strateji oyunları gta serisi yav kayda değer oynanmaya layik tüm oyunları severim :D :D :D
  17. Yusuf Çakmak

Yaş Ortalaması Grafikerler.org

benim hem yaşım hem vücudum genç :D :D :D :D yaşlıları indircez tahttan biz geçcez. Grafikerler.org gençleri :D :D :D
  18. Yusuf Çakmak

merhaba

hoşgeldin aramıza
  19. Yusuf Çakmak

Yaş Ortalaması Grafikerler.org

Gençler olarak Forumda çoğunluktayız :D
Yukarı Alt