Arama sonuçları

1. H

müşteriye hazırladığımız çift kat plexi tabela

Hangi programda çiziyorsunuz ? sketchup?
  2. H

Doğrusal Yazılım Logo Çalışması

Hımm, ama şimdi doğrusal yazıp yola (yumuşatma) engel koymuşsunuz, tek düz çizgi üzerinden gitmek gerek belki, şuan yoğunum ama aklıma bir şey gelirse bunu sizinle paylaşacağım.
  3. H

kitap kapağı tasarımım

Çok ham bir çalışma, hatta ortada bir çalışma dahi yok. Gelişigüzel yapılıverilmiş. Ayrıca birçok bilgi eksik, bunu neye basacaksınız, nasıl basacaksınız,ebatı ne olacak... Bariz arkadaş espiri yapmış, ooo siz öyle her yoruma küsecekseniz hiç girmeyin bu yola.
  4. H

İlk kartvizit çalışmam

çok çalışmak gerek çok...
  5. H

Realistik Tekstil Modelleme Video "3DsMax&ZBrush&Wacom"

Modelleme: 3Ds Max Detaylandırma: ZBrush Render: Default Scanline Renderer Tablet: Wacom CTH 480 Tabletimi ZBrush'ta denemek Maksadıyla... "hakan..."
  6. H

Detaylı T-Shirt Baskı Eğitimi (Ölçülendirme,Oran,Kağıt,Baskı Teknikleri)

Öncelikle Herkese merhaba, tüm bildiklerimi gsa'dan aldığım eğitim ile öğrendim. Siz de ileri düzey Desen tasarım, renk ayrımı, metraj ve tekstil tasarımı eğitimi almak ve meslek sahibi olmak isterseniz bırakacağım linkten kurruma ulaşabilirsiniz. Desen Tasarım Kursu (Bu eğitim Grafikerler.Org...
  7. H

Photoshopta T-shirt Tasarımı

(Ben konuyu yeni gördüm) Kemal Bey, soruya yönelik yardımınızı forumumuzda yapmamanızı grektiren şey nedir de başka bir yere (sayfanıza) link verdiniz? Bilgilerinizi burada paylaşın ki hepimiz öğrenelim öyle değil mi? Bırakalım soruyu şunu bunu, forumu ilgilendiren durumları forum dışına...
  8. H

Photoshopta T-shirt Tasarımı

Burada bilgi vermekten ziyade bu konuda bir döküman hazırlayalım o halde ;-)
  9. H

Biliyor muydunuz? Yok oluş ve Yeni Yaşam

Bizim Güneş'imizin son verilere göre kalan ömrünün 6 milyar yıl olduğunu, bu süre sonunda söneceğini ve güneş sistemimizin yok olacağını biliyor muydunuz? Bilim adamlarına göre Güneş sönünce tüm sistemde düzen bozulacak ve gezegenlerde buzullaşma başlayacak. Dünyamızda ise ekosistem tamamen...
  10. H

Biliyor muydunuz? Voyager 1'den Dünya'ya Açık Davet

Voyager 1 adlı insan yapımı uzay sondası ( aracı) dünyadan en çok uzaklaşabilmiş veri toplama aracıdır. Dünyadan uzaklığı 18 milyar kilometredir. Uzayda birçok araştırma görevinde bulunan Voyager1'in 2003 sonrası görevi uzayın derinliklerinde yeni bir yaşam formu aramaktır, bu nedenle...
  11. H

BMW Logosu Denemesi

Photoshop'u "GRAFİKERLİKTE/BASKIDA" yermemin sebebi, meslekte karşıma "Photoshop Biliyorum" diyerek çıkanların sonradan yaşadıkları ve yaşattıkları beceriksizliğin bende yarattığı bıkkınlık. (Örn kaşeciden gün aşırı en az 1 kez geri dönen photoshopta yapılmış işler) hiçbir eğitim almadan...
  12. H

Mekanik Tasarım 2

Autocad 2014 & 3Ds Max - V-Ray
  13. H

BMW Logosu Denemesi

Photoshop ile aramda ne geçebilir ? Bu programı ezbere bilirim :) Benim değil de sanki sizin aranızda Photoshop ile bir şey geçmiş gibi, başka bir program bilmiyor gibisiniz, sürekli onu sayıklıyorsunuz.. Birincisi ben burada Xyzk adlı arkadaşımıza ya da birilerine değil "Grafiker Adaylarına"...
  14. H

Özgür Reklam Logo Deneme

Sayfanın önemi yok Şener, tansiyonlar 10'a çıkmasın yeter. isterse 100 sayfa olsun kime ne. Verdiğin tepkinin hiç anlamı yok arkadaşım, ben oraya "ne sayfaymış" ı şaka maksadıyla yazdım, amacım kötü olsa birikte bir şeyler yapalım yazmazdım, beni yeni tanıyor gibi yazdıklarıma dair işinizi...
  15. H

BMW Logosu Denemesi

Kenarların tırtıklanması çözünürlükten değil programın beceriksizliğindenmiş. Yani şimdi bu logoyu dış mekanda 7000X1200 mmlik bir açılış afişi için hele ki bir de branda baskıya isteseydiler ne yapacaktınız? O zaman shape mhape dahi sizi kurtaramazdı... Branda bu, folyo'ya benzemez. 7 metreye...
  16. H

Özgür Reklam Logo Deneme

Ne özgürmüş be 2 sayfadır :) Şener bu defa da Reklam fontu Özgür fontunun yanında çok sönük klamış bence. Bir de aynı fonnta sıkıntı var, harflerin kenarları girintli çıkıntılı, çok kötü bir font bence o. Farklı fontlar dene, yoksa bende TR el yazısı font paketi var, oradan da bakabiliriz.
  17. H

Kbr_Restaurant

Yolun başında olduğunuzu bildiğim için detaylı ve çok önemli bilgiler verdim size ve diğer yeni meslekdaşlarımıza. Rica ederim, zevk ile yazdım hepsini ancak lütfen bu hataya düşmeyin. İş herhangi bir firma için olmasa da, iş basılmayacak olsa da siz iş herhangi bir firma içinmiş gibi...
  18. H

Kurumsal 3D Tıbbi Cihaz Tasarımım

Estağfurullah, ben sadece yol gösterebiliyorum, keşke elimden daha fazlası gelebilse. Kaldı ki teşekkür etmeyip okuyup gidenler de var, ben bir şey beklemeden ve genele yazıyorum zaten ama bunları da görüyoruz işte :) Bu arada admin beni nedense Bronz Üye yapmış, biraz daha konuşursam heralde...
Yukarı Alt